Un cunoscut blogger, invingator in lupta cu kilogramele


În ultimii ani am încetat să mai citesc bloguri românești, însă fără un motiv anume. M-am îndreptat, în principal, spre conținut în limba engleză, vloguri și tot ce mi s-a părut interesant în anumite perioade. Acum m-am întors în locul în care mă simt cel mai bine, printre gânduri, idei, emoții, recomandări made in Romania. Și tot acum am realizat, urmărind evoluția oamenilor care scriu în online, că a fi blogger nu este neapărat ușor. Când zecile se transformă în sute, sutele se transformă în mii de vizitator zilnici, începi să adaugi pasiunii de a scrie din ce în ce mai multă responsabilitate.
Blogatu cunoaște foarte bine aceste lucruri, nu degeaba este cel mai cunoscut blogger din Craiova și din Oltenia. Știe că nu este la îndemâna oricui să își poată crea un nume în online. Trebuie să fii perseverent, atent la ce îi intersează pe cititori, serios, să aduci numai conținut de calitate, articole scrise la timp. Să vorbești, pe scurt, despre subiecte care îi pot interesa pe oameni.

Despre cum a slăbit Marius Ovidiu Calugaru 31 de kilograme în 12 luni, fără dietă, am aflat tot de pe blogul său, Blogatu.ro, care mai departe m-a dus spre vlogul de pe YouTube, unde ne explică, pas cu pas, la ce a renunțat și care au fost schimbările pe care le-a făcut pentru a ajunge la o greutate normală și la o sănătate mai bună, dobândită în urma pierderii acelor kilograme nedorite.

Știm cât de dificil este să slăbești chiar și 5 kilograme, ce am mai putea spune despre 31 de kilograme ? Este o lecție importantă pentru noi toți, o lecție despre schimbarea stilului de viață, care de multe ori ne îmbolnăvește fără să realizăm, măcar. Absolut nimic nu este mai prețios decât sănătatea. Totodată, merităm un aspect fizic plăcut, decent, care să nu producă dezamăgire când ne privim reflexia din oglindă. Marius Ovidiu Calugaru nu s-a lăsat înfrânt de obiceiurile proaste și a luat inițiativă.
Despre blogul Blogatu.ro

Pe Blogatu.ro găsim o mulțime de informații care ne pot interesa. Recomandări, divertisment, lansări, știri din IT, review-uri detaliate la gadgeturi, unboxing-uri, rezumate la cele mai difuzate seriale la ora actuală în România. Estetica blogului este foarte curată, plăcută. Până în prezent, Marius Ovidiu Calugaru a realizat foarte multe review-uri și continuă să o facă, atât pe blog cât și pe canalul său de YouTube. Mi-a rămas în minte, în deosebi, lansarea despre care a scris, ce a avut loc la Paris în urmă cu doar câteva zile, unde s-au prezentat noile modele Huawei P20 și P20 Pro, disponibile la precomandă. Acest smartphone folosește un sistem de cameră foto avansat(sistem triplu-camera Leica și 5X Hybrid Zoom), menit să capteze mai multă lumină, detalii și frumusețe.
La capitolul divertisment, aflăm de la Blogatu că Gustavo Fring din "Breaking Bad" și "Better Call Saul" vine la East European Comic Con, ce are loc în perioada 18-20 mai la Romexpo. Poate cel mai intrigant personaj negativ ce mi-a atras atenția în Breaking Bad. Și nu doar mie, cu siguranță.

Canalul de YouTube unde îl găsim pe Blogatu

Dacă nu știai, Blogatu oferă un Allview AllBook L unui norocos, atunci când canalul de YouTube ajunge la 5000 de abonați. Giveaway, deci ! 👍☺ Ce trebuie să faci ? Like Pagina de Facebook Blogatu.ro, te abonezi la canalul de Youtube, lași un comentariu cu hastag-ul #Blogatu sub postarea de concurs, tot pe Facebook. 3 Pasi Foarte Simpli ! Se pare că, în perioada 15-20 aprilie se va realiza oricum extragerea prin random.org, indiferent de numărul persoanelor abonate până în acel moment. Totuși, dacă vor fi 5000 subscribers, cu atât mai bine. Sfat: pentru a primi notificări ori de câte ori apar noi video-uri, apasă clopoțelul din dreapta, de lângă Subscribed.

Review-uri gadgeturi. Atât de necesare, ele ne pot ajuta să facem cele mai bune achiziții. Sunt o sursă de informare pentru noi și un feedback pentru vânzători. Marius se ocupă de asta pe canalul său de YouTube, de mai multă vreme. Prezentări pe larg, pe înțelesul tuturor, care ne aduc mai aproape de produsul pe care ni-l dorim și ne formează o părere. Samsung Galaxy S8 Plus, unboxing în limba română sau Unboxing și review Allview X4 Soul Infinity N, un review de aproape 14 minute, realizat impecabil. Dar și multe altele.



În încheiere vreau să vă mai spun că anul acesta se fac 11 ani de când există Blogatu. Marius Ovidiu Calugaru ne demonstrează că se poate. Dacă vrei să-ți faci un nume în online, totul este să știi ce ți se potrivește și să muncești pentru a fi cel mai bun în zona ta. Nimic nu se costruiește de azi pe mâine, fiecare pas contează, important este să nu renunți. 

Comentarii