Descopera MYTHIC OLIVE de la Garnier

Garnier Ultra Doux a lansat o noua gama special creata pentru ingrijirea parului uscat si lipsit de stralucire. Ingredientele secrete sunt uleiul de masline si cel de floarea soarelui, care ne vor ajuta sa redobandim parul hidratat si sanatos de altadata.

Avem ocazia sa participam si la un concurs pe site-ul Garnier Ultra Doux, unde putem castiga noua gama Mythic Olive pentru 1 an de zile, plus unul dintre ingredientele naturale din compozitie.
Tot ce trebuie sa facem este sa ne cream propriul nostru Ultra Doux din 5 ingrediente, dupa dorinta si sa ne inscriem in concurs.




Oamenii au inceput sa foloseasca uleiul de masline in ingrijirea cu mult timp in urma. Acesta contine acid olic, acid palmitic (emolienti) si vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K.

Beneficiile uleiului de masline pentru par sunt:

Tratament impotriva matretii:
Amestecati parti egale de ulei de masline, apa si suc de lamaie. Masati scalpul si lasati 20 de minute sa actioneze.

Balsam natural:
Toate ne dorim un par moale si usor de pieptanat. Aplicati pe lungimea firului de par cu 30 de minute inainte de spalare.

Fire de par mai groase si puternice:
Un masaj relaxant al scapului cu ulei de de masline imbunatateste circulatia in scalp. Fluxul sanguin crescut stimuleaza foliculii si acestia produc fire mai groase.

Comentarii