Apa Micelara Pure Active - Garnier



Astazi scriu despre Apa Micelara Pure Active de la Garnier

Am descoperit-o la inceputul acestei veri, cand eram in cautarea unui nou produs pentru demachiere si curatare a tenului. Pot spune ca este cel mai bun produs pe care l-am folosit pana acum.

Porii dilatati, punctele negre si excesul de sebum in zona T mi-au creat probleme din totdeauna.
Am incercat cele mai scumpe produse care mi-au fost recomandate in magazine si pana la cele mai ieftine, cu parfum intepator.
Nimic nu a functionat. Nimic nu m-a multumit astfel incat sa pot spune: da, asta e ce cautam. Asta voi folosi multa vreme de acum inainte.




Despre Apa Micelara Pure Active de la Garnier nu auzisem nimic pana sa o cumpar. Cand am vazut-o pe raft mi-a atras atentia forma sticlei de plastic, o grasunica de 400 ml, pe care as fi cumparat-o chiar de nu era potrivita pentru tenul meu, atat de mult mi-a placut forma recipientului.

Descrierea produsului:

Solutia micelara 3 in 1 purifica, curata si demachiaza dintr-un singur gest, ochii si buzele. 
Tehnologia Micelara potrivita tenului mixt, gras si sensibil, actioneaza precum un magnet, atragand impuritatile, machiajul si sebumul. Nu contine parabeni.
Mod de utilizare: Aplicati pe fata, ochi si buze folosind o discheta demachianta. Nu necesita frecare sau clatire.

                                             Dar ce este Apa Micelara ?


Se vorbeste despre apa micelara de peste 100 de ani. Ea a castigat popularitate pentru prima data in Franta, unde parizienii au inceput sa o foloseasca din cauza alimentarii cu apa dura.

Apa Micelara este alcatuita din molecule mici numite micele (bule de grasime care sunt capabile sa absoarba alte grasimi). Specialistii au reusit prin intermediul unei  tehnologii inovatoare sa amestece apa si uleiul. Astfel, au au fost create aceste molecule numite micele.


Tehnologia de producere a apei micelare este, de fapt destul de veche, si a rezulat ca urmare a cercetarilor efectuate la Universitatea din Bristol în  anul 1913„, spune dermatologul și expertul in îngrijirea pielii Dr. Debra Luftman. Micelele sunt atrase de murdarie, impuritati si ulei, si indeparteaza impuritatile fara sa usuce pielea„, explică ea.

Imi place Apa Micelara Pure Active de la Garnier si o recomand din mai multe motive:

1. Imediat dupa curatarea tenului nu il simt deloc incarcat
2. Pot aplica pe intreaga fata, inclusiv pe buze
3. Actioneaza bland si totodata hidrateaza tenul
4. Nu contine parfum, 

Comentarii