3 Idei de cadouri pentru cei mici


Cadouri de 1 iunie

Astăzi vin cu o provocare şi câteva idei de cadouri ce mie mi-au atras atenţia săptămâna aceasta. Nu am copii, însă asta nu mă împiedică să-mi amintesc care erau preferinţele mele în materie de jucarii şi jocuri, să vă prezint şi vouă câteva dintre ele.
Să creşti în anii '90 însemna să ai multe activităţi în aer liber, indiferent de sezon, în special în perioada vacanţelor. Atunci nu avea importanţă cât era de frig sau cald, tot ce conta era să intri în casă cât mai târziu şi să te bucuri din plin de toate acele mici nimicuri în care găseai valoare.

Activităţi în casă - afară:

  • Afară iubeam bicicleta mea albastră, rolele galbene care mi-au cauzat multe vânătăi, setul de badminton, mingea roşie, trambulina.
  • În casă eram ataşată de jocul meu video, de cărtile de poveşti şi revistele de benzi desenate, de Piticot, casa de marcat, puzzle-urile si creioanele colorate. Iubeam să fac portrete ale oamenilor pe care îi întâlneam.

3 idei de cadouri pentru cei cei mici 


Ideea 1

Cărţi din colecţia Usborne

Editura Usborne este cea mai mare editură independentă de carte pentru copii, fondată în anul 1973 de Peter Usborne. Să cumperi carti educative pentru cei mici poate fi o alegere excelentă. De ce ? 
O carte educativă îl ajută să descopere lumea înconjurătoare, îl ajută să-și dezvolte imaginația, să înţeleagă cum funcţionează tot ce se întâmplă în jurul lui, cu viețile tuturor, în general.

În fiecare carte se abordează un subiect diferit, cum ar fi prima experientă la doctor, o privire în interiorul corpului tău, jocuri interactive, spaţiu şi Univers, primul atlas, ştiinţă, animale, viaţa preistorică, de unde vine mâncarea, etc.
Cărţile sunt gândite într-un mod original, atractiv, cu ilustraţii frumos realizate în culori plăcute şi scurte descrieri menite să răspundă tuturor întrebărilor şi curiozităţilor.

Mă bucură faptul că unele cărţi, în special seria "Look inside" au pagini cartonate, groase, ceea ce face mai simplă răsfoirea lor de către cei mici.




Pe Dwyn Shop găsiți aceste minunate cărți. Trebuie doar să introduceți în caseta de căutare "carti educative usborne" sau mergeți în partea stângă a site-ului, la Categorii de produse, unde faceți click pe subcategoria Cărți de copii. Acolo le găsiți pe toate.


Mi-a atras atenţia, în special, o carte pe care aş vrea să o descriu puţin în mod particular. Este vorba despre The Usborne AMAZING Activity Book.

Este genul de carte care mie îmi place mult. Arma secretă a oricărei mame care întâmpină probleme de tipul "mă plictisesc". Când copilul se plictiseşte, această lucrare îi va pune mintea în mişcare, îl va ajuta să se concentreze mai bine şi să-şi folosească logica în anumite probleme pe care le va întâmpina mai târziu. O carte cu activităţi, recomandată copiilor de peste 6 ani. Activităţile includ: coduri care trebuie sparte, lucruri de identificat, imagini şi poveşti de completat, instrucţiuni simple despre cum să faci o rachetă ridicată de un balon, mâzgă verde, potiune magică cu bulbuci, tăieturi false, praf pentru amprente şi multe altele. Plus peste 200 de stickere.

Ideea 2 

Una dintre marile mele pasiuni în vremea grădiniţei a fost masa plină cu piese LEGO. Îmi plăcea să construiesc pornind de la o idee şi dezvoltând-o pe parcurs.  Lucram în echipă sau singură, întotdeauna concentrată să iasă bine micul meu proiect.
Câteva dintre beneficiile jocului cu LEGO sunt: dezvoltarea creativităţii, dezvoltarea abilităţilor motrice, dezvoltarea încrederii în sine, încurajează copiii să experimenteze, etc.




Ideea 3

Când am împlinit 8 ani, tatăl meu a adus acasă o trambulina. Am fost entuziasmată din cale afară, o vară întreagă am sărit cât era ziua de lungă,  alături de bunele mele prietene. E adevărat, era o trambulină micuţă şi ne loveam frecvent în zona capului. Durerea era ameţitoare.
Această idee de cadou pentru 1 iunie mai este încă valabilă şi pentru mine. Sigur ☺ Îmi doresc din nou o trambulină, una mărişoară, unde să sar atunci când mi se face dor. Am auzit că săriturile pe trambulină nu sunt numai distractive, ele stimulează şi metabolismul, sistemul imunitar,  oxigenează ţesuturile.




* Provocarea de astăzi este să vă amintiţi un 1 iunie al copilăriei voastre. Cum l-aţi petrecut şi cu ce amintiri aţi rămas.

Spor la cumpărături ! Şi inspiraţie.
Pe Dwyn Shop găsiți totul în stoc, la prețuri bune.


Comentarii