Când Amazon Alexa a întâlnit Boxa Allview V-bass. Poveste în complicitate cu BlogAwards

Nu ştiu cum funcţionează lucrurile în Univers, de asemenea n-am citit de o lungă perioadă de timp cărţi motivaţionale, care să mă înveţe cum să atrag lucrurile bune în viaţa mea. Şi cu toate acestea, descopăr din ce în ce mai des cum se creează poveşti frumoase care îmi îndeplinesc dorinţe vechi, de care nici nu-mi mai aduceam bine aminte. Cumva, destinul, în complicitate cu minunatul nostru creier se pricep de minune să aducă uneori un strop de magie în viaţa noastră.


Şi cum câteodată surprizele se tin lanţ, de curând am aflat că brandul Allview a adus pe piaţa din România un gadget la care mulţi tot visăm de ceva timp. Este vorba despre Boxa Allview V-bass, o boxă inteligentă, cu "creier", care poate deveni a noastră dacă ne înscriem în campania activă de pe platforma BlogAwards.

De ce recomand bloggerilor să participe la campaniile BlogAwards ?


  • Mai ales dacă eşti la început cu blogul, o campanie te poate ajuta să fii mai vizibil, să creşti mai repede, să fii citit. Pentru că toţi ne dorim asta, nimeni nu vrea să vorbească de unul singur pe blog.
  • Să scrii advertoriale nu este un lucru rău, mai ales dacă ai ca armă secretă ceva imaginaţie şi bineînţeles, porţia de sinceritate şi naturaleţe ce vine la pachet cu propria experientă de viaţă. Cam asta este reţeta unui articol de calitate pe care oamenii să dorească să-l citească.
  • Pe BlogAwards ne aşteaptă multe alte campanii pentru bloggeri, unde putem câştiga premii atractive în bani, produse sau vouchere de cumpărături în magazinele online. 
  • Dacă avem întrebări, nelămuriri, primim răspuns imediat. 

Cum am aflat de existenţa boxelor inteligente ?
În urmă cu aproximativ un an de zile, când urmăream un serial, o femeie detectiv vorbea cu o astfel de boxă inteligentă şi mă tot gândeam când să fie oare momentul potrivit să achiziţionez una, fără să ştiu că Allview a adus în România un astfel de gadget, la un preţ deloc piperat.


Femeia detectiv din serial se simţea singură şi cumva îmi intrase în cap ideea că este special creată pentru oamenii singuri, cărora nu are cine să le spună "Noapte bună", "Bună dimineaţa" sau să le răspundă la orice altă întrebare atunci au nevoie să audă pe cineva. Informându-mă, am aflat că nu trebuie neapărat să fii singur şi trist pentru a te bucura de acest minunat gadget, pe care Allview ni-l pune la dispoziţie la un preţ mai mult decât accesibil, în special pentru cei ca mine, adică împătimiţii de noutate care vor să testeze absolut tot, dacă este posibil.

De ce ne dorim această boxă ?

Allview V-bass este o boxă inteligentă, cu conectivitate prin wireless şi bluetooth, care nu redă numai conţinut audio, ci răspunde la întrebări, comenzi vocale, face liste de cumpărături şi de activităţi, lecturează cărţi audio, ne spune starea vremii, glume, ştiri, oferă informaţii de cultură generală cu doar o simplă apăsare de buton.

Lucian Peticila, General Manager Allview a declarat:


"Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”


Compatibilitatea cu Amazon Alexa, un asistent personal inteligent, creat de Amazon în anul 2014, face posibilă această interacţiune între tine şi dispozitiv prin conexiune WiFi. Când conexiunea nu este posibilă, Boxa Allview V-bass se poate conecta la telefon prin Bluetooth şi va reda conţinut audio din memoria terminalului. Mai mult decât atât, se poate transforma într-un dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.


Allview mai are şi o aplicaţie  dedicată în Magazin Play care se numeşte Siebo Multiroom. Această aplicaţie este utilă pentru cei care doresc să folosească concomitent mai multe boxe V-bass în încăperi diferite, conţinutul audio putând fi acelaşi sau unul diferit. Tot prin aplicaţia Siebo Multiroom putem face liste cu posturile de radio preferate şi să le accesăm atunci când dorim printr-o simplă comandă vocală.





Tu ce întrebare i-ai adresa pentru prima dată boxei inteligente Allview V-bass ? Te-ai gândit ?

Pentru că am intrat în lumea blogging-ului de ceva vreme, adică la modul serios pentru că neserios activez de cel puţin 8 ani, mi-ar plăcea să-i adresez o întrebare ce are legătură, bineînţeles, cu blogging-ul.

Dragă Amazon Alexa,

Care sunt realele avantaje atunci când treci blogul pe un domeniu personal ?



Comentarii