Tehnologia Carbon Cleaner pentru motorul masinii tale

În copilărie iubeam să stau în garajul tatălui meu atunci când repara ceva la maşină. Era un obicei de weekend să ieşim afară şi să ne ocupăm de ea. Indiferent de anotimp, nimic nu mă bucura mai mult decât să rezolvăm împreună problema ce apăruse. Ştiam cum se schimbă un cauciuc şi plăcuţele de frână, ghiceam ce cheie urma să aibă nevoie şi bineînţeles, nimeni nu apăsa mai bine ca mine claxonul atunci când repara ceva sub capotă.

Îmi amintesc într-o vară, acum câţiva ani, a reparat împreună cu un coleg de serviciu motorul maşinii. Nu ştiusem până atunci că este atât de greu şi că este nevoie de mai multe persoane (3 sau 2 mai puternice) să-l scoată afară. Niciodată nu mă gândisem la asta. 

În una din zilele trecute, am citit întâmplător pe internet despre o nouă tehnologie numită Carbon Cleaner. M-am grăbit să-i arăt tatălui meu dar şi să scriu aici despre ea pentru că mi s-a părut interesant şi mă gândesc serios la posibilitatea de a avea o maşină în viitorul apropiat. Vreau să ştiu cum să am cât mai bine grijă de ea.



Ce înseamnă tehnologia Carbon Cleaner ?

Carbon Cleaner vine cu cea mai recentă tehnologie în materie de hidrogen pentru a elimina depunerile de carbon de pe componentele de bază ale motorului. Şi asta fără să fie nevoie de a demonta nicio piesă, totul rămânând la locul său. Agentul special de curăţare redă puterea motorului printr-o singură procedură de curăţare completă, în numai 60 de minute
Se foloseşte electrolit pentru a crea hidrogen şi oxigen, iar cu ajutorul acestui aparat se generează o cantitate mixtă din aceste gaze, care sunt introduse în admisia motorului şi scoase prin sistemul de evacuare. Compoziţia de hidrogen şi oxigen ajută la arderi complete ale combustibilului în cilindrii şi astfel depunerile de carbon sunt eliminate. Când acest aparat începe să îşi facă treaba, pe ţeava de eşapament este scos un fum negru şi alb, acesta fiind semnul că motorul se află în plin proces de curăţare. Când nu mai există fum deloc, înseamnă că aparatul Carbon Cleaner poate fi oprit, motorul fiind lăsat pornit la turaţii joase pentru încă 5-6 minute.

De ce este bine să eliminăm depunerile de carbon din motorul maşinii ?

Un motor epuizat ca rezultat al depunerilor de carbon de pe componentele principale înseamnă, evident, o reducere a performanţei, emisii excesive, consum mare de combustibil şi inevitabila deteliorare a unor piese scumpe la care mai devreme sau mai târziu se ajunge.

Curăţarea mecanică vs. Curăţarea chimică


Curăţarea mecanică înseamnă îndepărtarea pieselor bucată cu bucată, curăţate şi frecate pe rând, fiecare suprafaţă, până la îndepărtarea completă a depunerilor. Este o procedură mai scumpă, aici intră în discuţie şi manopera celui care o realizează, iar timpul alocat este mai mult mare.

Fără o curătare eficientă, anumite componente ale maşinii pot arăta aşa...


 Efectele asupra maşinii după folosirea tehnologiei Carbon Cleaner sunt:

✔ eliminarea permanentă a depunerilor de carbon
✔ zgomotul motorului este diminuat
✔ reducerea drastică a emisiilor şi fumului din ţeava de eşapament
✔ un răspuns mai rapid la turaţii joase
✔ reducerea consumului de combustibil
✔ filtru de particule DPF/FAP sau convertorul catalitic curăţate
✔ mai puţină uzură la motor
Înainte şi după curăţare

 Care sunt cauzele depunerilor de carbon ?

 Cauzele pot fi: limita de viteză, calitatea combustibilul, condusul la viteză mică în oraş.

Tehnologia Carbon Cleaner este o metodă inovatoare şi ecologică, care foloseşte hidrogenul ca şi soluţie regenerabilă pentru a reduce emisiile de CO2. Mai bine pentru mediu. De asemenea, poate ajuta la obţinerea unor rezultate bune la Inspectia Tehnică Periodică.
✔Putem spune adio reparaţiilor costisitoare pentru că nu vom mai fi nevoiţi să scoatem bani din buzunar atât de des, schimbând anumite componente ale motorului din cauza depunerilor de carbon. Turbine, injectoare, galerii de admisie, supape, EGR, toate vor avea parte de o viaţă mai lungă.
Carbon Cleaner curăţă mai multe tipuri de motoare, de la maşini, motociclete, camioane, autobuze, chiar şi nave maritime. 
Carbon Cleaner îmbunătăţeşte perfomanţele pentru orice motor pe benzină, diesel, GPL, cu capacităţi cilindrice de la 1 la 100 de litri.

Ce trebuie să reţinem 

Cuvântul dezintoxicare sună bine. Decarbonizare motor şi mai bine. Motorul trebuie să respire. Putem să-i oferim asta anual prin curăţarea de care are nevoie cu ajutorul tehnologiei Carbon Cleaner. În 60 de minute avem o curăţare completă printr-o metodă ecologică, evitând costuri, reparaţii şi foarte mult timp investit. Este simplu şi avantajos.
Ca un mic sfat, pentru a preveni o parte din problemele care pot apărea, se recomandă alimentarea cu combustibil de calitate şi schimbarea uleiului la timp, întotdeauna optând pentru unul mai scump, de o calitate superioară.

surse foto: http://en.carbon-cleaner.com/ .. http://servicebun.com

Comentarii