iHunt S9 Pro Alien - Un fel de Huawei P20 numai bun pentru mama


Când intervine distanța între tine și o persoană dragă, ai face orice să găsești soluții, să rezolvi problema, să fie liniște în suflet, cum ar veni. Suntem niște ființe extraordinar de ambițioase în momentul în care ne propunem ceva, chiar dacă până atunci, să spunem, nu am fost genul.  Devenim instant fiare sălbatice și mușcăm din tot ce ne stă în cale întru atingerea obiectivului stabilit. Setea căutătorului o numesc eu. Este un soi de sete a unei anumite categorii de persoane care nu se lasă așa ușor până când nu rezolvă o problemă, bifează ambiții, calmează obsesii. Poate fi vorba despre orice (partener, carieră, copil, visuri, nevoi, etc).

Una dintre nevoile mele este să o știu pe mama aproape, nu la mii de kilometri depărtare. Să o pot vedea zilnic daca timpul îmi permite, în carne și oase, nu în spatele unui ecran. Vreau să o pot strânge în brațe ori de câte ori simt nevoia, să simt alinarea aceea pe care nu ți-o poate oferi nimeni altcineva. Să-i spun cât de mult o iubesc strângându-i mâna în palmele mele. Nu vine 8 Martie și nici nu sunt atât de mămoasă precum par scriind aceste rânduri, dar cumva ultima perioadă din viața mea, ultimele luni mai exact, m-au făcut să realizez lucruri pe care nu le-am înțeles o vreme. Timpul nostru este atââât de limitat, nici nu mai simți cum trec anii și gata, asta a fost tot. Vreau ca omul la care am găsit mereu răspunsul salvator, înțelegerea și sprijinul real să-mi fie alături.

Dar cum deocamdată nu putem rezolva problema, ne sprijinim pe tehnologie. Ea ne aduce mai aproape indiferent de distanță și stinge puțin dorul. E un confort de care ne bucurăm astăzi din plin. Una din minunile prezentului de care suntem prea puțin conștienți uneori, până realizăm a mia oară că au existat vremuri în care oamenii nu aveau posibilitatea să comunice în timp real, primind o scrisoare mult așteptată după săptămâni, poate chiar luni de zile. Vă puteți imagina cât de frustrant era ? Să aștepți vești iar ele să vină... cine știe când.  Noi, cei care am văzut primul telefon mobil în copilărie, nu ni se pare ceva extraordinar să fii permanent conectat de oriunde te-ai afla cu lumea din jurul tău. Până să ajungem aici au trecut niște zeci de ani în care oameni inteligenți si-au extenuat neuronii pentru a crea ceva de natură "alien" pentru un simplu om care a trăit, să spunem, în urmă cu 250 de ani.


Cum a ajuns mama la iHunt
Dincolo de introducerea lungă cât un articol, voiam să povestesc cum a fost nevoită mama să își cumpere un alt telefon zilele trecute. Avea un Xiaomi Redmi 5 Plus și se obișnuise cu el. Elegant, feminin, baterie bună, Android, luat la un preț acceptabil. Perfect. Coboară dintr-un taxi, intră în magazin și din obișnuință verifică telefonul, să fie sigură că e la locul lui, numai că acesta nu era. Iese , se uită pe jos, intră din nou în magazin, de unde iese  imediat, a doua oară, în speranța că îl va găsi totuși, căzut undeva lângă trotuar. Speranța moare ultima când vine vorba de smartphone-ul nostru drag, acest obiect de care am devenit atât de dependenți. Câteva ore mai târziu se întoarce acasă și îmi scrie de pe telefonul lui tata, unde îmi povestește pe scurt cele întâmplate. A dat vina pe oboseală și neatenție. La noi în familie avem istorie lungă cu furturi și pierderi de telefoane, avem experiență și povești o mulțime.

Am îndrumat-o spre magazinul iHunt, locul în care mă întorc mereu să-mi mai cumpăr câte ceva, tocmai pentru că mă descurc ușor pe site, am la dispoziție toate specificațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie, plus un chat unde mi se răspunde la orice nelămurire aș avea. Pentru mama este mult mai simplu să comande un smartphone dintr-un magazin specializat numai în telefoane, gadgeturi, tablete și accesorii, decât să colinde prin magazine online, unde s-ar pierde printr-o mulțime de produse, de la televizoare la decorațiuni și cosmetice.

Cine este iHunt ?
iHunt Technology este o companie românească, înființată în anul 2015, care importă și distribuie telefoane mobile proiectate pentru a rezista la condiții deosebite de utilizare, smartphone-uri performante si diverse electronice. 
iHunt comercializează smartphone-uri și sub marcă proprie, primul model apărut fiind unul cu taste, iHunt i1 3G, gândit în mod special pentru cei cărora le place să se aventureze în natură, fără să pună în pericol telefonul și singurul contact cu civilizația, în caz de nevoie. Rezistent la apă, șocuri și praf, autonomie uriașă, semnal excelent, ușor și plăcut de ținut în mână datorită cauciucului în care este îmbrăcat. Cea mai bună alegere pentru spiritele aventuriere, oameni pregătiți pentru orice provocare.

Apoi au apărut iHunt Like 3, Like 3 Pro, Hero, x20 Pro, S10, S10 Pro, i7 Pro, S9 Alpha, S9 Pro Alien și i7 Extreme. Se poate observa că dorința acestei companii este de a mulțumi clienții prin comercializarea unor produse în ton cu cerințele pieței la ora actuală. Mai mult decât atât, raportul calitate-preț este unul bun, analizând părerile oamenilor din comentariile ce se găsesc sub review-urile YouTuberilor. Plus mama, care se declară mulțumită de el.

Fiecare model nou lansat a venit cu o diagonală mai mare, autonomie mai bună și performanță crescută. Dacă pornim de la iHunt Like 3 cu a sa diagonală de 5.5 inch și ajungem la ultimul model S9 Pro Alien, cu o diagonală de 6.01 inch, observăm cum iHunt Technology încearcă(și reușește) să mulțumească  pe toată lumea, odată cu lansarea unor modele din ce în ce mai atractive, la prețuri decente.

N-am lăsat-o singură și am încercat să o îndrum de la depărtare spre ce ar fi mai potrivit pentru ea. Un telefon bun cu sistem de operare Android, la un preț acceptabil și accesibil. Ce-mi place la iHunt este că permite tuturor oamenilor să aibă un smartphone performant, cu un design elegant, asemenea telefoanelor scumpe, dar fără să fii nevoit să iei un credit doar pentru a-l achiziționa. 

😉Dacă nu ești dispusă să scoți 500-600 de euro din buzunar, nu ești extrem de pasionată de tehnologie, dar ești mamă❤ și ai nevoie să vorbești cu fiica ta, cea mai bună variantă este un telefon iHunt S9 Pro Alien. Costă puțin peste 200 de euro și are parte numai de review-uri pozitive în online. În ceea ce privește culorile dar și aspectul, m-a dus cu gândul la cele două modele Huawei P20 și Huawei P20 Pro, lansate anul acesta în luna martie. Numai că mult mai ieftin decât acestea.
De ce magazinul iHunt primește un mare DA din partea noastră ?

1. Site ușor de accesat, echipă serioasă, comanda ajunge în maxim 24 de ore, la alegere, prin una dintre cele trei firme de curierat disponibile. Dacă nu ai avut o experiență pozitivă cu firma x, alegi firma y sau z. Ai posibilitatea să deschizi coletul la sosire și drept de retur.
2. În situația în care nu îți permiți să cumperi un telefon cu banii jos, indiferent care este valoarea acestuia, dar ai neapărat nevoie de un smartphone nou cât mai urgent, plata în rate este posibilă printr-un credit simplu, în numai 2 pași, începând de la 6 și până la 60 de rate, în funcție de bugetul tău și cât ești dispus să plătești lunar.
3. Garanție 2 ani la orice produs.

De ce am ales iHunt S9 Pro Alien ? 

 1  Pentru că arată ca un telefon scump, se comportă ca un telefon scump
 2. Este solid, are un ecran utra lat și autonomie bună
 3. Display 4D curbat. Imagini de cristal, grafică de top. Două camere principale
 4. Cea mai apreciată versiune Android
 5. Senzor de amprentă cu deblocare rapidă
 6. Deblocare rapidă prin recunoaștere facială
 7. 4BG RAM + 64GB ROM 
 8. Baterie 3190 mAh 
 9. 16MP + 2MP Dual Camera Senzor Sony 
10.7.0 Mod Înfrumusețare, Bokeh Blur Efect, 4x Zoom

Made on Earth by Humans... asta stă scris pe spatele telefonului iHunt S9 Pro Alien, realizat cu cele mai moderne materiale, care-l fac să arate de poveste. 👽Abia aștept să revin pe blog cu o părere de la fața locului, în momentul în care mă întâlnesc cu mama.
Există câteva recenzii pe youtube dacă vă interesează și vreți să luați o decizie cât mai urgent Noul iHunt S9 Pro Alien - REVIEWiHunt S9 PRO Alien REVIEW - in Limba RomanaiHunt S9 Pro ALIEN - Unboxing - Un telefon ce merita multa atentie !

x

Comentarii