O afacere pe Amazon sună tentant ? AMZ Academy te învață cum poți crea un business de succes




Unul dintre citatele motivaționale care m-a urmărit până în prezent îi aparține lui Tony A. Gaskins Jr. și sună cam așa: “If you don't build your dream someone will hire you to help build theirs.” Împlinisem 20 de ani, tocmai terminasem liceul iar visurile mele nu se opreau într-un loc de muncă, program fix, și, probabil, zero satisfacții pe termen lung. Voiam să creez ceva din mâinile mele, cu mintea mea, determinare și curaj de fier. Un ideal realizabil, personalizat după propriile dorințe, nevoi și așteptări de la viață. Pentru că o persoană puternică este o persoană care se află într-o permanentă căutare a unui anumit tip de libertate. Libertatea de a decide și a construi atât pentru sine, cât și pentru ceilalți. Împotriva tuturor provocările ce stau să apară la fiecare pas, pe tot parcursul carierei. Nimic nu e ușor pe lumea asta, cu atât mai puțin a fi pe cont propriu.

Ai abilități de lider înnăscut sau ești dispus să înveți începând de astăzi secretele unui business de succes ? Lumea se află în permanentă schimbare iar era digitală ne-a aruncat, brusc, într-un alt univers. De aceea, secretele unui om de afaceri care și-a dezvoltat business-ul în anii '80, spre exemplu, nu se pot aplica în totalitate astăzi. Partea bună este că trăim vremuri în care există o mulțime de programe de training ce vin în întâmpinarea antreprenorilor ajutându-i să vândă inteligent.

În ceea ce mă privește, sunt un lider autentic, un bun conducător, o persoană consecventă, competentă și curajoasă. Warren G. Bennis spunea că acesta ar fi doar un simplu mit, faptul că există un factor genetic care influențează capacitatea unora de a conduce o echipă, de a fi lideri. Dar nu pot să nu mă observ pe mine, încă de la o vârstă fragedă, cum mă încânta ideea și priveam cu mare bucurie fiecare ocazie în care mi se oferea șansa de a conduce un proiect lucrând împreună cu alți oameni. Mă observ pe mine, cea din trecut, îmi analizez atitudinea și îmi reamintesc totodată de ceilalți, care îmi marea lor majoritate aveau nevoie de un lider, de o persoană dispusă să croiască drumul, să vină cu idei pe care ei mai departe să le modeleze. 
Dincolo de abilitățile înnăscute, un om puternic este un om informat. Iar informația înseamnă putere. Vastele cunoștințe înseamnă putere. Succesul vine atunci când nu-ți lipsește nicio piesă din puzzle, când începi să ai cam toate răspunsurile, pornind pe un drum unde șansa de reușită este mai mare decât posibilul eșec.




O afacere online pe Amazon

Există o serie de principii și tehnici care fac un business să crească și să se mențină. O afacere online este noua modă a prezentului, când oameni de pretutindeni au șansa să promoveze și să vândă online ceea ce produc. Cum ar fi dacă tot mai mulți români ar începe să vândă pe Amazon, cea mai mare companie americană de comerț online ? 
Pentru asta există AMZ Academy, un Curs Amazon format din 4 module, structurat excelent, fiecare modul având un anumit număr de capitole, atât de importante și utile pentru ca un produs să ajungă a fi vandabil. Cei 5 traineri care au creat programul AMZ Academy vând pe Amazon de peste 1 an și jumătate iar acum oferă asistență non-stop cursanților, predând teoria combinată cu practica și organizând întâlniri live de socializare, motivaționale, atât în Capitală, cât și în alte orașe ale țării. 

La sfârșitul celor 4 luni, durata aproximativă a cursului AMZ Academy, viitorul antreprenor de succes va ști care sunt cele mai vandabile categorii de produse pe Amazon, cum se calculează  profitul produsului ales chiar înainte de a începe fabricarea lui, va învăța strategii de marketing, care sunt secretele afacerii ideale, resursele de care trebuie să dispună, de la bani la aparate/instrumente, cum poate obține ajutorul persoanelor care oferă sprijin( din SUA, China - validate de AMAZON MASTERMIND) pentru a scuti din timp, bani, nervi și cum se încasează profiturile de 2 ori pe lună. 
Trainerii oferă răspunsuri Live tuturor întrebărilor adresate de fiecare cursant în parte. Pentru că numai așa poți construi o comunitate, oferind sprijin și îndrumare, motto-ul AMZ fiind: ”Succesul nostru este și succesul vostru.”

Cum arată afacerea visurilor mele ?


O mulțime de afaceri mi-au tot trecut prin minte, cum ar fi un bistro, dar care să nu fie doar bistro, nici restaurant sau fast-food, ci puțin din toate. Totuși, o afacere online pare o variantă mult mai comodă. Astăzi toată lumea vrea să cumpere fără să se deplaseze, din diferite motive. Cum și eu ador să mă asez pe canapea cu telefonul într-o mână și cana de ceai în cealaltă, pentru o sesiune veritabilă de shopping online, nici alți oameni nu gândesc diferit.

Analizând cele mai citite articole de pe blogul personal, am constatat ce interes uriaș există din partea femeilor pentru tot ce ține de beauty/produse de îngrijire/review-uri. Pe Instagram se întâmplă același lucru, dacă adăugăm și partea de hrană sănătoasă/stil de viață sănătos.

Un business profitabil pot fi produsele de îngrijire din ingrediente naturale și cât mai puține la număr, ceea ce toate ne dorim. Benefice, care să ofere îngrijire delicată și efecte vizibile în timp. O afacere creată pentru femei, de o femeie care vrea același lucru, mai puține substanțe dăunătoare și toxice.

 Orice afacere de acest gen trebuie să aibă un site de prezentare plăcut, o poveste despre brand spusă frumos și o campanie de marketing atât pe Amazon, cât și în întreg online-ul, lucru care poate face diferența într-un timp relativ scurt. Vorbim aici și despre produse oferite spre testare bloggerilor și vloggerilor cu o adevărată comunitate în spate, ce pot propulsa numele brandului cât ai spune succes. Mai departe, un posibil client va da imediat search pe google spre primul magazin unde sunt comercializate aceste produse pentru a doua părere, adică citind despre ele, descoperindu-le pe îndelete.

Cele mai cumpărate produse naturale destinate îngrijirii existente pe Amazon vin în recipiente elegante dar totodată simple, din sticlă sau plastic, cu instrucțiuni de utilizare, povestea brandului scrisă în câteva rânduri, detalii clare despre mărimea recipientului, cantitatea exactă, descrierea amănunțită a ingredientelor și beneficiile folosirii produsului respectiv, prin imagini+text care evidențiază de ce este atât de important ca tu să-l achiziționezi.
Un produs aflat pe primele locuri în topul vânzărilor de pe Amazon se află acolo pentru că nu ascunde nimic, deschiderea producătorului spre un potențial client fiind extrem de importantă. Se poate observa după numărul de recenzii pozitive, întrebări&răspunsuri, pozele celor care au testat deja și se arată mulțumiți de achiziție.

Mai departe, numele brandului. Simplu dar unic. Poze profesionale și creative pentru întreaga gamă de produse și stabilirea prețurilor astfel încât să nu depășească o sumă pe care orice femeie, din orice colț al lumii ar fi dispusă să scoată din buzunar.

Nu este ușor să fii antreprenor, chiar dacă îți place ceea ce faci, tot trebuie să cunoști anume secrete pentru a a avea succes în universul acesta complex al afacerilor. 
Pentru ca munca ta să fie răsplătită, încearcă un Curs Amazon și pornește la drum pregătit, cu o bază solidă de cunoștințe. Este recomandat oricărui om care are în plan idei de afaceri și dorința de a prospera prin propriile ambiții, creativitate, efort, perseverență și răbdare. Învață să vinzi profitabil pe Amazon, poate fi o adevărată artă și asta... 

x

Comentarii