Am testat noua gamă Apidermin Expert - Brand românesc cu tradiție

Bună ! Toamna bate la ușă, temperaturile au încep să scadă iar în atmosferă se simte un nou început. Începutul sfârșitului de an. Se anunță o toamnă lungă și călduroasă, în sfârșit ne-au părăsit căldurile sufocante, care ne-au determinat să renunțăm la anumite produse de îngrijire pentru a ne simți cât de cât confortabil atunci când ieșim din casă. Acum urmează sezonul cremelor pentru față, a hrănirii și hidratării corespunzătoare. 

Astăzi vreau să vă prezint câteva bunătăți de la Complex Apicol. Am avut ocazia să testez noua gamă de produse Apidermin Expert și am rămas plăcut surprinsă de calitatea fiecărui produs în parte. Ingredientul magic, mai presus decât orice, este parfumul unei Românii uitate, a copilăriei pierdute undeva în calde amintiri. 
Lăptișorul de matcă prezent în produsele cosmetice ale mamelor și bunicilor noastre, acum îl redescoperim în noua gamă Apidermin Expert, printre vitamine și uleiuri speciale, recomandate în îngrijirea tenului +30.

CREMĂ PENTRU ZI

Crema pentru zi de la Apidermin Expert este un complex activ remodelant cu efect de push up asupra pielii. Recomandată femeilor peste 30 de ani, această cremă hrănește tenul în profunzime, în toate straturile dermei, împiedică formarea ridurilor noi și le elimină pe cele existente deja. Acționează  prin două etape. În prima fază crează un filtru molecular la nivelul pielii printr-un efect lift instant. În cea de-a doua etapă stimulează producția de colagen, completează rezervele de acid hialuronic ale pielii, reparând elasticitatea fibrelor și densitatea dermei.

Ingredientele de origine naturală sunt alese cu grijă. Vorbim despre extractul de ulei de măsline, acizii grași omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, uleiul de argan, Coenzima Q10, principii active de ultimă generație și lăptișorul de matcă.

Recipientul din sticlă conține 50ml de cremă cu parfum dulce și simplu. Se absoarbe extrem de rapid în piele. Deși conține printre ingrediente și uleiuri hrănitoare, nu lasă o peliculă uleioasă la suprafața dermei, ceea ce e minunat. Textura este fină, cremoasă, asemenea untului.

CREMĂ PENTRU NOAPTE

Crema pentru noapte de la Apidermin Expert este un complex activ remodelant cu efect lifting. Luptă împotriva ridurilor noi, ameliorându-le pe cele existente deja, printr-un efect de filler. Deoarece procesul de regenerare este accelerat în timpul nopții, Apidermin Expert stimulează sinteza proteinelor pentru colagenul de tip I, II și III, a tropoelastinelor și elastinelor. Sinteza de colagen se mărește iar pielea devine mai fermă.

Ingredientele prezente în crema pentru noapte sunt de origine naturală. Unt de shea, extract de ulei de măsline, acizi grași omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, ulei de argan, Coenzima Q10, acid hialuronic, principii active de ultimă generație și lăptișor de matcă.

În recipientul de 50ml descoperim o cremă cu textură fină, untoasă, semi grasă, dar care se absoarbe rapid, lăsând tenul mat. Parfumul se simte mult mai puțin în crema pentru noapte.


  SER

Serul Apidermin Expert este un nectar cu efect intens de reducere a ridurilor, care luptă și împotriva formării ridurilor noi. Acest ser acționează în două faze, mai întâi ca un filler, îmbunătățind aspectul pielii, apoi în profunzime. Dincolo de efectul aproape instant, principiile continuă să acționeze în profunzime.

Ingredientele sunt aceleași, dar într-o formulă mult mai concentrată. Principii active de ultimă generație, ulei de cânepă, vitamina A, Coenzima Q10, ulei de argan, acid hialuronic.

În recipientul de 30ml găsim nectarul galben, plin cu substanțe hrănitoare. Se aplică simplu, cu ajutorul pipetei, pe față, gât și decolteu.

Din gama Apidermin Expert mai fac parte încă 3 produse. Acestea se găsesc în recipiente de 150ml și completează schema de îngrijire Apidermin Expert. Vorbim despre un lapte de corp, o apă micelară și un ulei demachiant.
ULEI DEMACHIANT - Complex activ antioxidant cu ulei de cânepă, Squalane, Vitamina E. Este primul pas al schemei de îngrijire. Îndepărtează chiar și machiajul persistent, având o formulă prietenoasă cu pielea. Bogat în acizi grași Omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă. Conține uleiuri uscate, care nu lasă tenul încărcat după utilizare. Are proprietăți antioxidante, hrănitoare, ce redau confortul natural al pielii. *Se aplică obișnuit, cu o dischetă demachiantă, pe față, gât și decolteu, masând ușor.
APĂ MICELARĂ Complex activ hidratant cu Proteine de Mătase Hidrolizată, glicerină și lăptișor de matcă.  Al doilea pas al schemei de îngrijire Apidermin Expert, apa micelară  înlătură eficient machiajul, în timp ce proteinele de mătase și lăptișor de matcă răsfață pielea, lăsând-o catifelată și contribuind la regenerarea celulară. Se aplică cu ajutorul dischetelor demachiante pe față, gât și decolteu, masând ușor.
LAPTE DE CORP - Complex activ anti aging cu unt de shea, principii active de ultimă generație, ulei de cânepă, vitamina A, Coenzima Q10, ulei de argan, acid hialuronic și lăptișor de matcă. Reface elasticitatea naturală a pielii, lăsând-o suplă, hidratată și catifelată. 

Toate produsele din gama Apidermin Expert nu conțin parabeni, coloranți și nu sunt testate pe animale. Dacă îți este dor de produse românești de calitate, încearcă această schemă de îngrijire și lasă-mi părerea ta despre ele în comentarii, sub acest articol. Poate fi cadoul perfect pentru mama sau bunica ta, ori chiar pentru tine.

Tradiție în apicultură și apicosmetică din 1965

Comentarii