Reduceri pe Dwyn Shop - Ce televizor i-am cumpărat bunicii


Am învățat să profit de reduceri nu cu foarte mult timp în urmă, atunci când am realizat ce greșeală făcusem. Până atunci, nu mă interesa foarte mult să cumpăr ceva, neapărat, la reducere. Prețul redus nefiind neapărat un motiv care să mă determine să achiziționez un produs. Până într-o zi. Se întâmpla toamna trecută, când m-am așezat pe canapea pentru o sesiune obișnuită de shopping online. Îmi doream multe lucruri, dar, cel mai mult, un blender nou pentru smoothie-urile mele. Cel vechi nu mai funcționa de câteva săptămâni. Nu a fost suficient, am spart și bolul din sticlă. Chiar dacă aș fi încercat să-l trimit undeva la reparat, costa prea mult și îmi permiteam să cumpăr unul nou, la fel de bun. Și l-am găsit. Blender de masa Heinner. Fiind unul dintre produsele care beneficiau de reducere, costa surprinzător de puțin, ținând cont de calitatea și puterea acestuia(1000W).
M-am gândit și răzgândit până am cumpărat un alt blender. Bineînțeles mai scump, de o calitate mai slabă și cu bol din plastic. Bun pentru supe cremă, nicidecum pentru smoothie-uri. Morala poveștii este: să profiți de orice ocazie și să iei decizia pe care simți că trebuie să o iei, adică cea mai bună.


Acum, în toamna lui 2018, m-am gândit să-i fac o surpriză plăcută bunicii și am profitat de reducerile mari de pe Dwyn Shop. Mai exact, reduceri la televizoare. Pentru că ea avea un televizor Samsung vechi, care funcționa din ce în ce mai prost. Ajunsese să schimbe canalele mișcând mufa de la cablu, în fiecare seara. Din 100 de programe ea vedea 10, ceea ce nu-i foarte bine pentru o persoană în vârstă(cinefilă😊), care locuiește singură de foarte mulți ani. Dacă îmi amintesc corect, acesta este televizorul care a fost cumpărat atunci când aveam 13 ani. Familia mea obișnuiește să păstreze lucrurile, numai că uneori lucrurile nu mai doresc a fi păstrate. Undeva depozitat într-o cutie, încă există televizorul cumpărat în perioada copilăriei mele.  

Bunica nu are nevoie de un Smart TV. Are nevoie de un televizor care să funcționeze bine. Și l-am ales pe acesta. Televizor Led Finlux, 61cm, Full HD, negru. Nu mai auzisem de acest brand, însă nu scrie niciunde că trebuie să achiziționăm mereu de la aceleași branduri cunoscute. Toate televizoarele  Finlux au garanție 5 ani. În plus, arată foarte bine, culorile se văd frumos, este suficient de mare pentru spațiul ei. Am fost nerăbdătoare să-l instalăm. M-am bucurat să știu că în sfârșit se poate uita ca un om normal la programele ei favorite. Fără oprit/pornit/scos mufa.
Pe dwyn.ro l-am găsit la reducere. -30% reducere și am profitat. În curând vreau să-mi cumpăr și eu un televizor, deși am renunțat la ele în urmă cu 4 ani, cred că a venit vremea să-mi pierd din nou vreme, din când în când, în fața ecranului.

P.S. Intră pe Dwyn Shop, abonează-te la newsletter și așteaptă veștile. Cine știe ce surprize plăcute primim toamna aceasta.

Tu ce dorințe ai ?

x

Comentarii