Wishlist-ul meu de toamnă - Cele mai bune oferte la laptopuri pe Dwyn Shop


Astăzi nu mai este un trend să deții un laptop, un smartphone, un pc sau o tabletă. Au devenit o necesitate iar noi am devenit dependenți de tot ce ne oferă, legând munca și timpul liber, aproape fiecare clipă a zilei, de ele. Am ajuns să privim viața prin tehnologia care ne stă la dispoziție și am uitat cum este să trăiești simplu, deconectat. Oricum, nu spun că visez să mă întorc în timp, îmi place prezentul și sunt nerăbdătoare să descopăr tot ce promite viitorul.
Laptopul ne oferă libertatea de a lucra de oriunde dorim, datorită faptului că este un dispozitiv portabil, care ne face să spunem adio biroului, atunci când avem nevoie. În prezent, design-ul lor este elegant și sunt ușor de transportat, spre deosebire de cele vechi, voluminoase, grele, care se încălzeau și îți lăsau impresia că în orice clipă vor exploda în mâinile tale.


Un laptop înseamnă mai multă comoditate atunci când devine un instrument de lucru. Finalizarea unui proiect important, documentarea, munca de scriere, se pot desfășura fără să devenim condiționați de spațiu și timp. Eu una, uneori lucrez mult mai bine afară, în aer liber, alteori chiar de pe canapea, în dormitor sau pe terasă. Îmi place libertatea iar laptop-urile chiar asta ne oferă: multă libertate pentru cele mai bune rezultate. 

 De ce trebuie să ținem cont atunci când achiziționăm un laptop/notebook ? Prefer să cer ajutor, sfaturi și păreri, înainte de a decide, mai ales atunci când vine vorba de cumpărăturile din sfera tehnologiei. Deși totul evoluează de la un an la altul, nu înseamnă neapărat că trebuie să avem ultimele modele ale mărcilor cunoscute, dacă nu ne putem permite. Important este ca dispozitivul să fie bun, de calitate, adică să simțim că am făcut o investiție inteligentă.  


Pe Dwyn Shop sunt o mulțime de oferte și reduceri, de peste -30%. Oferta este bogată, trebuie citite cu atenție specificațiile fiecărui produs în parte și să ne orientăm în funcție de suma de bani pe care suntem dispuși să o scoatem din buzunar. Ca o recomandare, pentru a găsi mai ușor ceea ce ne dorim, cel mai bine este să aplicăm de la început filtrele de căutare. Preț, producător, procesor, memorie, sistem de operare, diagonală display, ș.a.m.d.

De ce să cumpărăm de pe Dwyn Shop ? 

Pentru că oferta de produse este bogată și comanda ajunge foarte repede. Nu mai suntem nevoiți să pierdem timp prețios prin magazine, când tot ne dorim se află la doar un click distanță. Mai mult decât atât, înainte de a trimite comanda, specialiștii dwyn.ro ne pot îndruma prin telefon mai e-mail, oferindu-ne informațiile de care avem nevoie, despre produs.

Am căutat prin oferta disponibilă și mi-a atras atenția un laptop pe care îl putem achiziționa cu un discount de 1.450,00 lei. Este vorba despre Laptop HP ProBook 440 G5. Are un design elegant, este ultrasubțire și durabil. 

Descriere:
 Laptop ProBook 440 G5 cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 14", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10 Pro, Silver de la HP
Ideal pentru oricine își dorește o combinație convenabilă de inovație, securitate esențială și capabilitate multimedia. 
Procesare puternică: procesoare opționale Intel Core i3/i5 din a 7-a generație sau Core i5/i7 Quad Core din a 8-a generație sau a 7-a, plus plăci video dedicate NVIDIA GeForce, opționale.
Conceptul pentru andocare: face posibilă tranziția la un calculator de birou, cu un singur cablu care acceptă andocarea prin USB-C și permite conectarea mai multor monitoare externe, o sursă de alimentare și o conexiune de rețea Gigabit prin intermediul stațiilor de andocare opționale.
 Experienta captivanta: Experimentează un angajament audio vibrant și o experienta de întreținere a unei video-conferințe cu HP ProBook 440 certificat pentru Skype for Business, dotat cu funcțiile HP Audio Boost si HP Noise Cancellation.
Nu lăsați nimic sa vă stea in cale: Exploatează noile caracteristici din Windows 10 Pro pe HP ProBook 440, care este subțire, ușor și opțional tactil.
Optiuni de stocare:  Obțineți ce este mai bun din ambele lumi cu opțiunea HP dubla de stocare pe SSD si disc fix.
Acumulator cu durata remarcabilă de viață și încărcare rapidă: Durata de viata a acumulatorului va ajuta sa traversați o zi de lucru și chiar mai mult. Încărcare rapida la 90% în 90 de minute.
Windows include caracteristici de securitate care vă mențin în siguranță: Scanați și va protejați dispozitivul în timp real, împotriva oricărei amenințări.  Antivirusul Windows Defender are acum protecții specifice împotriva amenințărilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
Aplicațiile deosebite vin împreună cu Windows 10: Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicații cum ar fi: Hărți, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail și Calendar.Aceste aplicații folosesc OneDrive pentru a face back-up de informații și pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel încât sa iți poți accesa conținutul de oriunde.

Dincolo de munca desfășurată în comoditate datorită laptopului, acesta este și o sursă de divertisment, care ne permite să ne refugiem în lumea virtuală ori de câte ori dorim. Filme și seriale, YouTube, Pinterest, Facebook, bloguri, etc. Ne bucurăm de plăcerile pe care ni le oferă această deconectare de la viața reală. Tot din lumea virtuală extragem uneori inspirația, puterea, speranța, tocmai pentru că ne colorează universul atunci când noi am uitat să o mai facem.

Descoperă oferta de laptopuri pe Dwyn Shop și lasă-te captivat de tehnologie !
Ce se mai află pe wishlist-ul tău în 2018 ?

Comentarii