Am testat produse Nympheum - Made in RO


   Un brand de calitate nu se prezintă niciodată fără o poveste în spate. Iar poveștile cu tâlc sunt preferatele mele, pentru că ne permit să le deslușim semnificațiile în căutarea înțelesurilor ascunse. Vin împachetate frumos, sunt create de oameni frumoși, al căror spirit luminos își lasă amprenta în propria creație. Avem nevoie de mult mai mulți oameni care să vorbească despre autenticitate, culoare, sens, inspirând la rândul lor mai departe, oferindu-se ca modele. O viață trăită delicat, cu sens, acesta ar trebui să fie idealul fiecăruia. Poate vă întrebați cum arată rețeta, poate o cunoașteți. Ea este compusă dintr-un cocktail magic în care amestecăm imaginația ce ne-a fost dată, viziunea, munca și viață reală. În mâinile noastre stă șansa unei vieți trăite frumos, absolut nimeni altcineva  nu este responsabil de asta.  

Paradisul a fost creat pe Pământ, ascuns printre detalii, accesibil celor mai atenți. În urmă cu mai mult timp spuneam că mi-ar plăcea să trăiesc în oricare poveste din spatele operelor de artă ale pictorului John William Waterhouse. Mi se par fabuloase. Apoi mi-am amintit cum în copilărie eram fermecată picturi. Stăruiam în fața lor imaginându-mi fel și fel de lucruri. Bunicii mei aveau câteva tablouri care mă fascinau de-a dreptul. Încă de mică am simțit că viața are o altă culoare atunci când  pui accentul pe frumos. 

Nympheum ne explică același lucru, și anume că trebuie să prețuim autenticitatea, propriile valori, tot ce caracterizează acest popor în cel mai pur sens. Încă aflată undeva la început de drum, echipa Nympheum are grijă de frumusețea româncelor din 2016 încoace, oferindu-le produse de îngrijire a tenului, corpului și părului caracterizate prin calitatea ireproșabilă ca prim "ingredient", 100% naturale, organice, realizate manual în România. Originea plantelor folosite în produsele de îngrijire este câmpia întinsă a Brăilei, unde există culturi de lavandă și alte plante miraculoase incluse în procesul de concepere a acestor desfătări pentru trup și simțuri. Design-ul recipientelor care adăpostesc produsele de îngrijire Nympheum este inspirat din motivele tradiționale ale Bărăganului. Simplu și drăguț!   

Numele brandului vine cu o poveste inspirată din mitologia greacă. Se spune că nimfele erau zeități ale naturii, fiicele lui Zeus, prezentate sub forma unor fete frumoase, seducătoare, pline de viață. Ele protejau și apărau natura iar oamenii le invocau adesea pentru a da pământurilor rodnicie. Trăiau în grote răcoroase, în munți, în copaci, în adâncurile mărilor și apelor dulci, pe câmpii. Numărul lor era infinit iar fiecare formă a naturii avea nimfele ei. Sunt considerate forțe creatoare ale naturii, izvoare dătătoare de viață. 
Pentru că nimic nu este întâmplător, vorbeam la începutul articolului despre pictorul meu preferat ,John William Waterhouse, care în urmă cu exact 122 de ani a realizat o pictură splendidă în ulei, numită Hylas and the Nymphs, ce surprinde momentul în care nimfele, fermecate de frumusețea tânărului Hylas, îl răpesc și îl ascund în adâncurile izvorului. Ce încerc eu să spun este că mulți pictori le-au întruchipat oferind o imagine semnificațiilor. 

Conceptul Nympheum vorbește despre apropierea de natură, despre simplitate și îngrijire naturală. Iubirea de sine vine atunci când înțelegem și acceptăm viața așa cum este.  La fel cum nimfele sunt parte din natură, la fel și noi, creați și susținuți de mediul care ne înconjoară. Este necesar să avem încredere în forța lui vindecătoare, miraculoasă.

Iubește-te și sărbătorește-te pe tine! Descoperă-ți frumusețea autentică. 


Gel purifiant pentru față Nympheum

Primul produs din gama de îngrijire zilnică a tenului. Când aleg un gel de curățare, mai înainte de orice, mă uit peste lista de ingrediente, apoi citesc despre acțiunea lor benefică. Fiind un produs 100% natural, realizat manual, nu poate fi creat altfel decât punând multă grijă, atenție și drag în procesul de concepere. Lista de ingrediente este scurtă și esențială, fără denumiri complicate. Apă distilată, miere de albine, tensidă de cocos*, glicerină vegetală*, sare de Himalaya, tensidă consistentă*, acid lactic*, ulei esențial de lămâie verde, ulei esențial de salvie, ulei esențial de arbore de ceai, cosgard*.

Ingredientele marcate cu steluță sunt aprobate ECOCERT pentru cosmeticele bio.

Acum să vorbim puțin și despre cum acționează cei 250ml de gel purifiant.

Uleiul esențial de arbore de ceai, uleiul esențial de salvie, lămâie verde și mierea de albine revitalizează tenul, îmbunătățindu-i aspectul. În timp ce acidul lactic curăță în profunzime, desfundă porii și stimulează sinteza colagenului și a elastinei, favorizând reînnoirea celulară. Gelatina hidratează, catifelează și oferă elasticitate tenului. 

Senzația pe piele este una revigorantă dar blândă, nu usucă, nu lasă acea senzație neplăcută de "strângere". Parfumul natural provine din ingredientele naturale folosite. Miroase extrem de plăcut, liniștitor, dulceag, natural, proaspăt, simplu, cumva a copilărie...  Îmi amintește de siropul de tuse, însă cu un adaos ușor "acidulat", probabil datorită salviei.

Mod de folosire: se aplică o cantitate suficientă pe întreaga față și se masează încet, insistând în zona T dacă este vorba despre un ten mixt/gras. Imediat după, ne clătim cu apă din abundență și ștergem excesul de apă prin tamponare cu un prosop curat.

Produsele naturale, în marea lor majoritate, sunt destinate tuturor tipurilor de ten.

Nu conține:
⊘parfumuri sintetice
⊘conservanți sintetici
⊘gluten
⊘parabeni

  
Loțiune tonică - acid hialuronic și ceai verde Nympheum

Loțiunea tonică este produsul numărul doi în acțiunea de demachiere. Rolul său fiind acela de a curăța și ultimele urme de machiaj, impurități și celule moarte. Ingredientul principal îl constituie apa, însă Nympheum nu folosește orice fel de apă, ci una îmbunătățită cu agenți activi extrași din plante cu rol benefic asupra pielii. 

Spre deosebire de alte ape tonice din comerț, cu zero beneficii și prețuri destul de mari, loțiunea tonică de la Nympheum este miracol în doar 100ml, cantitate suficientă pentru valabilitatea de 3 luni, atât cât au în general produsele 100% naturale. Ingrediente simple: apă distilată, apă de trandafiri, apă de lavandă, cafeină, acid hialuronic, extract de ceai verde, cosgard. 

Nu știu ce parfum este mai pregnant, pentru că nu aș putea spune că ar fi vreunul. Totuși, din ce îmi dau eu seama, apa de trandafiri este vedeta loțiunii tonice. Îmi amintește puțin de grădina cu trandafiri a copilăriei mele, vorbindu-mi în șoaptă despre o magie a simțurilor.
Acțiunea tonică și refermizantă acționează delicat pe piele. Extractul de ceai verde și acid hialuronic întrețin elastina în piele, reducând liniile fine. Apa de lavandă are rol calmant și cicatrizant, ajută la eliminarea imperfecțiunilor. Apa de trandafiri este tonifiantă, acționează ca un refresh pentru tenul obosit. 

Mod de folosire: indicată pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel acneic, Se aplică o cantitate suficientă pe o dischetă demachiantă și se curăță întreaga față prin mișcări ușoare, de două ori pe zi, dimineața și seara.

Testat în laboratoarele de specialitate, acreditate RENAR.

Nu conține:
⊘parfumuri sintetice
⊘conservanți sintetici
⊘gluten
⊘parabeni


Cremă hrănitoare pentru noapte - ulei de morcovi și luminița serii

Ultimul produs despre care vreau să mai vorbesc astăzi este o cremă pentru noapte marca Nympheum. Până nu demult nu eram mare fană a cremelor, asta pentru că mai toată adolescența m-am luptat cu problemele unui ten mixt/acneic. Folosirea unei creme hidratante nu era în topul preferințelor mele, părându-mi-se că ajută să apară acea senzație de ten încărcat și pori astupați. Dar, a cam venit vremea să încep să le folosesc, pentru că timpul nu lucrează în favoarea noastră. Bineînțeles, înainte să aleg o cremă, o analizez foarte bine înainte, caut păreri și impresii despre produs, mă uit peste lista de ingrediente. 

Crema mea de zi a rămas aceeași de aproximativ un an, dar îmi lipsea o cremă pentru noapte. Deseori îmi las tenul să respire cât timp dorm, uneori aplic câteva picături de ulei  jojoba iar mai nou folosesc crema pentru noapte Nympheum. Este simplă, benefică, hrănitoare.

Ingrediente 100% naturale: apă distilată, apă de neroli, ulei morcov, ulei de luminița serii, ulei de armurariu, ulei de cătină, emulsifiant Ollivem, vegecolagen, coenzima Q10, vitamina A, Cosgard, acid hialuronic. 
Parfumul lipsește complet, numai uleiul de morcovi încearcă să iasă puțin în evidență. Crema are o acțiune intens hrănitoare și este recomandată tuturor tipurilor de ten. Vitamina A lucrează ca un normalizator al pielii, făcând-o mai suplă. Mai mult, regularizează creșterea celulelor epidermice și favorizează cicatrizarea cutanată. Tenul este vizibil revitalizat. Compușii activi din uleiul de luminița serii presat la rece contribuie la menținerea elasticității pielii, menținând în echilibru stratul hidrolipidic al pielii. Uleiul de coacăze negre și armurariu sunt uleiuri miraculoase, cu proprietăți antioxidante și regeneratoare, având rol antirid.

Datorită conținutului ridicat de vitamina A care este fotosensibilă, se recomandă folosirea cremei doar pe perioada nopții.

O ador pentru că intră foarte repede în piele și nu lasă o peliculă uleioasă, inestetică și incomodă. Textura este ușoară, puțin mousse. Aplic o cantitate mică pe frunte, nas, obraji, bărbie și masez până ce intră complet în piele

Produs testat în laboratoare de specialitate, acreditate RENAR.

Nu conține:
⊘parfumuri sintetice
⊘conservanți sintetici
⊘gluten
⊘parabeni

Brandul Nympheum spune povestea iubirii de sine, a respectului față de propria persoană, în comuniune cu natura. Colaborând cu natura îi descoperim secretele, puterile miraculoase, leacurile, remediile, atât pentru trup, cât și pentru suflet. 
Vizitează → magazinul online și spune-mi care este produsul tău preferat. 


x

Comentarii