Cadouri inedite pentru intreaga familie - De la Allview


   Odată cu apropierea sărbătorile de iarnă, parcă şi gândurile noastre nevinovate se îndreaptă uşor spre zona darurilor, cumpărăturilor şi dorinţelor ce trebuie neapărat îndeplinite, altfel anul nu pare complet, nu-i aşa ? Gândul la cei dragi, momentele în care îi vom surprinde plăcut, mulţumirea de pe chipurile lor, fericirea, toate ne motivează să luăm cele mai bune decizii atunci când vine vorba de cadoul/cadourile ideale pentru ei. Însă cum trebuie să arate acestea ?


Evident, îi cunoaştem foarte bine pe cei apropiaţi, le înţelegem gusturile şi aşteptările. Nimeni nu poate spune că nu este aşa. Tocmai pentru că ne sunt cei mai dragi oameni şi nu am putea trăi la fel fără ei, tocmai de aceea este absolut necesar să punem un zâmbet pe faţa lor cu fiecare ocazie. Acest zâmbet valorează mai mult decât orice altceva pe lumea asta.

Utilitatea cadoului 

Sunt o mulţime de momente în timpul fiecărui an când avem posibilitatea să surprindem prin ceva deosebit, dar mai puţin util, să spunem. Numai că sărbătorile de iarnă sunt despre cu totul altceva, în concepţia mea. Acum vorbim despre confort, siguranţă, linişte, mici bucurii. Iar dacă putem împleti cu câte puţin din fiecare, punând în acelaşi coş utilitatea, ineditul, simplitatea şi puţină culoare, suntem deja câştigaţi, la loc sigur.  

Allview vine cu idei 

Haideţi să susţinem brandurile româneşti la sfârşit de an. Am intrat pe Allview şi m-am îndreptat spre cele mai noi produse apărute, care ne pot face viaţa mai uşoară, smart şi copiii mai fericiţi. Cu această ocazie am avut posibilitatea să descopăr şi primul asistent vocal in limba romana AVI.
Până la urmă am ales 3 produse Allview ideale pentru toţi membrii familiei, ce în viziunea mea se vor integra perfect sub brad, printre celelalte daruri, rămânând totodată utile în anul care urmează.

1. TABLETA PENTRU SCRIS SI DESENAT 
AllBoard - Tableta pentru scris si desenat de la Allview mi-a atras atenţia imediat. Mi-aş fi dorit ca în anii copilăriei mele să fi avut aşa ceva, să consum mai puţină hârţie şi să nu mai mâzgălesc chiar peste tot, aşa cum obişnuiam. Desenul a fost, de fapt încă este una dintre marile mele pasiuni şi cred că orice părinte trebuie să susţină talentul creativ al copilului, prin orice formă s-ar manifesta acesta. 
M-am gândit la tabletă ca fiind potrivită mai mult copiilor, pentru a-şi exersa scrisul şi a desena, însă poate fi utilă tuturor, de la mic la mare. La birou, spre exemplu, pentru a fi luate notiţe în timpul meeting-urilor. Se pot realiza listele de cumpărături, rapid. Artiştii pot schiţa desenele. Acasă pentru a lăsa mesaje celorlalţi membri ai familiei, în locul clasicelor bileţele. Mai mult decât atât, pe spate este prevăzută cu doi magneţi şi poate fi poziţionată pe frigider cât ai spune... "Te iubesc, ai grijă de tine!".

2. CANTAR ELECTRONIC SmartCare


Cântarul electronic SmartCare nu este orice fel de cântar. Allview ne oferă posibilitatea să descoperim unul dintre cele mai inteligente cântare electronice, ce odată sincronizat prin wifi cu aplicaţia dedicată SmartCare de pe smartphone-ul nostru, vom avea acces la 14 tipuri de valori, oferindu-ne astfel o evaluare completă a compoziţiei corporale. Pe lângă măsurarea greutăţii, acesta măsoară prin tehnica BIA indicele de masă corporală,  grăsimea corporală, greutatea corporală fără grăsime, grăsimea subcutanată, grăsimea viscerală, umiditatea corpului, musculatura scheletală, masa musculară, masa osoasă, rata metabolică bazală, proteinele şi vârsta metabolică. 

Sănătatea trebuie să fie mereu pe primul loc, nu numai numărul de kilograme. Fie că suntem în mijlocul perioadei de sărbători, înainte sau după, un cântar electronic este binevenit în orice casă. Poate fi un cadoul excelent pentru doamnele şi domnişoarele preocupate de sănătate. Desigur şi pentru domni, chiar pentru întreaga familie. Aplicaţia SmartCare permite crearea mai multor conturi, astfel fiecare membru îşi poate monitoriza sănătatea, cântarul generând toate valorile în contul dedicat. Îl găseşti aici: https://www.allview.ro/produse/smart-devices/cantar-inteligent/smartcare.html

3. TRANSFORMĂ-ŢI TV-ul LED ÎN SMART* 


Allview a lansat primul asistent vocal în limba română. Numele lui este AVI. Aplicaţia poate fi descărcată accesând Magazin Play de pe telefonul mobil şi este compatibilă cu mai multe modele smartphone Allview. 
Ce face până la urmă AVI ? Te salvează din diferite situaţii încurcate, cum ar fi trimiterea un mesaj urgent atunci când te afli în trafic. Când doreşti să apelezi persoana spre care te îndrepţi fără a pune în pericol viaţa ta sau a celorlaţi participaţi la trafic. Mai mult, îţi citeşte ştirile pe domenii de interes, caută orice tip de informaţie care te interesează, sună la 112,  găseşte reţete, vremea, programul tv, muzica preferată, etc.

Cum poţi transforma un televizor Led în unul Smart ?

Foarte simplu. Poate fi un cadou nemaipomenit de sărbători, pentru zilele pline de relaxare,  linişte, urmărind filmele preferate fără a mai ţine cont de programul tv. Asistentul vocal AVI preia comanda vocală şi o transpune printr-un dispozitiv numit Chromecast direct pe TV.  Astfel putem urmări acel tip de conţinut pe care altfel ar fi imposibil să-l avem la televizor, dacă nu deţinem un televizor smart. Emisiunile preferate, muzica, canalele de YouTube unde suntem abonaţi, seriale, filme, etc.

Allview ne oferă cadou acest dispozitiv la achiziţionarea unui TV Allview cu diagonala de 103cm sau 123cm.  

Sfatul meu este ca înainte de orice achiziţie să analizaţi bine produsele care v-au atras atenţia, pentru a evita eventualele surprize neplăcute. Spre exemplu, pe canalul de YouTube al lui Marius Ovidiu Calugaru am văzut un video unboxing la cântarul inteligent Allview SmartCare.
În timp ce pe Blogatu.ro putem fi la curent cu cele mai bune reduceri, recomandări, etc. 

Cumpără inteligent ;)

Tu ce îţi doreşti de sărbători ?

x

Comentarii