Magazinul Nobila Casa îţi face Crăciunul mai frumos


Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt cele legate de Crăciun, atunci când totul părea a fi perfect şi întreaga casă era îmbrăcată într-o magie pe care la vârsta adultă nu o mai vezi, indiferent cât te-ai strădui să o creezi din nou. Te poţi considera un om norocos dacă îţi aminteşti cu drag astfel de perioade îmbrăcate în mister. Seara de Ajun, darurile, bradul cu luminiţe şi globuri strălucitoare. Parfumul bunătăţilor din cuptor şi toată lumea la masă, simţindu-se bine.


Astăzi nu pot să spun că am rămas fana unui Crăciun idilic, adică nu mi-aş decora casa excesiv, doar pentru a căuta spiritul apus undeva în amintiri. În ultimii ani am simţit o schimbare, sărbătorile de iarnă începând să aibă o altă semnificaţie pentru mine, poate mai profundă, poate mai plină de sens. Dacă aş fi mamă, cu siguranţă aş renunţa la propriile preferinţe şi aş gândi acel Crăciun idilic pentru copilul meu, astfel încât să rămână cu amintiri preţioase. 

Nu ştiu dacă am mai spus asta vreodată, însă iubesc să pierd timpul în magazinele cu decoraţiuni. Mica mea slăbiciune, de ani buni. Ador să privesc fiecare obiect special în parte, creat cu dragoste şi atenţie. Îmi place să-mi personalizez locuinţa astfel încât fiecare colţişor să mă binedispună mereu, să vorbească despre mine, să mă inspire oarecum.

Chiar dacă am renunţat la o parte din aranjamentele şi decoraţiunile tradiţionale în perioada sărbătorilor, niciodată nu m-aş lipsi în totalitate de ele, fără să construiesc o anumită stare, oricând de mică, potrivită vârstei şi nevoilor actuale.  Magazinul Nobila Casa vine cu o ofertă la decoraţiuni pentru a-l primi pe Moş Crăciun aşa cum se cuvine.

Am selectat 5 produse care mi-au atras atenţia. Mai departe, voi puteţi descoperi întreaga ofertă de anul acesta.

Accesorii de gătit 


Dacă obișnuiești să gătești de sărbători și nu o face altcineva în locul tău, atunci un set de vase pentru gătit din colecția Winter Bakery Delight este exact ce ai nevoie. Până şi reţetele vor arata la final fericite, după ce au fost pregătite şi asezate  în vase atât de special, decorate cu gust. Mai mult decât atât, în timp vor deveni amintiri prețioase, fiind folosite numai cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vor spune poveşti generaţiilor următoare.


Să fie multă lumină ! 
Nu poate exista Crăciun fără luminiţe, de orice fel. Ele liniştesc, încălzesc sufletul, pornesc imaginaţia spre frumos, pace şi optimism. Iubesc orice decorațiune care spune o poveste, mai ales dacă vine cu luminiţe la pachet. În acele seri liniștite se completează perfect cu atmosfera, de parcă realitatea s-a topit în ficţiune iar ficţiunea a devenit o realitate acceptată de toţi. La Nobila Casa am găsit decoraţiune casa cu led Magic of Christmas ce măsoară 30 cm și este prevăzută cu leduri pe rama decorațiunii, formând o căsuță simpatică. 

                        La masă !


Feţele de masă sunt elementul cheie în toată acea atmosferă bine pusă la punct, de sărbători. Mereu încerc să aleg tot ce este mai frumos, mai deosebit. Este plăcut să iei loc la masa primei zile Crăciun, asezând bunătăţile pe o suprafaţă care îţi bucură ochii. Detaliile ne fac bine tuturor, să ştiţi.
În funcţie de gusturi, preferinţe, puteţi alege orice alt model din magazin. Eu am ales ceva simpatic, şi anume Fata de masa Christmas Owls, simplă, de efect. De asemenea, am văzut câteva traverse de masă interesante. 

                 Ornamente pentru brad 


Brad natural sau brad artificial ? Anul acesta am să aleg bradul artificial, cu siguranţă. Mi-am dat seama, până la urmă, că nu găsesc nimic frumos în a urmări cum cedează treptat cel natural, imediat după 1 ianuarie. Deși pisicile ar fi încântate de mirosul unui brad natural, consider că am crescut suficient de mare și pot realiza singură că nu am nevoie de așa ceva, până la urmă.
Cel artificial poate fi împodobit la fel de frumos, dacă ai simt estetic, creativitate și ornamente interesante. Am găsit acest set nostalgic ornaments mos, adică trei moşuleţi numai buni de agăţat în brăduţ. În copilărie iubeam ornamentele care îl reprezentau pe Moş Crăciun. Aş fi împodobit întreg bradul numai cu el. Pentru că e Moşul...

Magazinul Nobila Casa poate fi găsit în 13 oraşe ale ţării. În curând  va fi deschis un nou magazin în Satu Mare Shopping Ciţy. În Cluj-Napoca Nobila Casa se află în Iulius Mall, VIVO! Cluj-Napoca şi în Centru. 

x

Comentarii