Am testat noua gama Gliss Purify & Protect de la Schwarzkopf - Sampon+Balsam


La începutul lunii noiembrie am completat chestionarul în campania Gliss pe platforma BUZZStore. Aşa cum fac de fiecare dată când mă interesează o nouă campanie. De data aceasta a fost cu noroc. Peste doar câteva săptămâni am primit vestea printr-un e-mail... Am fost selectată pentru a primi unul dintre cele 300 de kit-uri oferite spre testare. Mare bucurie, mare !


Kit-ul BUZZStore conţinea:

- 1 Şampon Gliss Purify & Protect 250 ml
- 1 Balsam  Gliss Purify & Protect 200 ml
- 5 Pliante   Gliss cu informaţii
- 1 Pliculeţ  50 g Moringa frunze pentru smoothie-uri detoxifiante
- 6 Piepteni Gliss pentru descurcarea părului
-    Ghidul de BUZZ


Descriere:

Experţii Schwarzkopf au lansat noua gamă inovatoare şi reparatoare Gliss Purify & Protect realizată sub o formulă ultra-uşoară pe bază de extract de seminţe de Moringa şi serum cu keratină, ce ajută la crearea unui strat de protecţie împotriva prafului din aerul poluat.

Seminţele şi frunzele de Moringa, plantă originară din nordul Indiei, sunt apreciate pentru proprietăţile lor antioxidante, fiind utilizate în smoothie-uri şi sucuri de fructe/legume, ceaiuri sau pentru purificarea apei.
Extractul de seminţe de Moringa din formula unică a gamei Gliss Purify & Protect protejează împotriva prafului din aerul poluat, în timp ce serumul cu keratină repară părul deteriorat şi întăreşte fibra capilară, prevenind deteriorarea.

Fără siliconi şi coloranţi artificiali noua gamă Gliss Purify & Protect surprinde plăcut, asigurând protecţia necesară împotriva factorilor poluanţi din atmosferă.

Ştim, oare, care sunt efectele negative ale poluării asupra părului ?

Poluanţii şi razele utraviolete atacă podoaba capilară, lăsând scapul uscat, părul vizibil subţiat şi predispus treptat la deteriorare.

Firul de par este ca un burete ce absoarbe tot ce este în atmosferă, inclusiv praful și alte substanțe nocive din zonele poluate.


Părerea mea despre Gliss Purify & Protect 

De o lungă perioadă mă tot aflu în căutarea unor produse cu adevărat eficiente pentru sănătatea podoabei capilare,  văzând părul vizibil deteriorat şi lipsit de strălucire, de la lună, la lună. Am încercat o mulţime de şampoane şi măşti, însă fără mari rezultate. Cumva, această campanie a venit exact la fix, ca să spun aşa. Folosesc şamponul şi balsamul de peste o săptămână şi mă declar mulţumită, până în prezent. Formula blândă curăţă, protejează şi repară acolo unde deteriorarea s-a produs deja.

Stresul, poluarea şi alimentaţia proastă sunt principalii factori care duc la căderea şi deteriorarea părului. De aceea, grija trebuie să fie permanentă, protejat din toate direcţiile. Altfel,  atunci când lucrurile au scapăt deja de sub control,  repararea nu se produce chiar peste noapte, ci va fi nevoie de luni, tratamente peste tratamente şi multă răbdare.

Prevenţia este cea mai inteligentă soluţie. Fie că vorbim despre stres, există soluţii. Alimentaţia zilnică trebuie să includă proteine, vitamine, grasimi, in special grasimi nesaturate, dar si carbohidrati cu indice glicemic mic. Vitamine. Nu trebuie sa lipsească din alimentatie vitaminele C, D, B6, B7, B12 - acestea fiind catalizatori in procesul de sinteza al firului de par, alaturi de minerale precum: fier, cupru, seleniu, siliciu, magneziu.

Folosite împreună, şamponul şi balsamul Gliss Purify & Protect asigură protecţia necesară părului împotriva unor factori de stres prezenţi în atmosferă.


Îmi place design-ul recipientului în care se află şamponul.  Poate şi pentru că tubul este transparent iar şamponul incolor, arătând elegant aşa. Să nu mai vorbim de parfum... miroase divin.
Acţiunea şamponului: purifică părul care a fost expus la praful din aerul poluat şi repară părul deteriorat de radicalii liberi formaţi în atmosferă.
Acţiunea balsamului: protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, îl netezeşte pentru o pieptănare perfectă şi repară părul afectat de radicalii liberi.

Tu ai descoperit noua gamă de la Gliss ?

x

Comentarii

Trimiteți un comentariu