Cum am slabit 11 kilograme în 3 luni + GIVEAWAY

   
Nu-mi amintesc o perioadă în care să nu fi fost la dietă, vreodată. Mai puţin în timpul copilăriei şi în ultimii cinci ani. Ceea ce cu siguranţă a contribuit la impactul negativ asupra felului în care priveam mâncarea, în general.. Mi s-a părut cel mai mare inamic. Un duşman care mereu câştiga, indiferent ce aş fi făcut, indiferent cât efort aş fi depus. Transformasem totul într-o "yo-yo obsesie". Ştii ce înseamnă efectul yo-yo ? Citisem despre asta în revistele pe care le cumpăram la acea vreme. Acumularea kilogramelor pierdute în urma unei diete, la care se mai pot adăuga câteva, să fie... Spre exemplu, dacă înainte de dietă cântarul indica 75kg, după dietă ai ajuns la 65kg şi revii la vechile obiceiuri, că na, oameni suntem, s-ar putea să te trezesc cu vreo 80kg, într-o zi. 


Pentru că am ceva experienţă într-ale slăbitului şi "reslăbitului", astăzi vreau să îţi explic care sunt cele mai importante secrete atunci când vrei să faci o schimbare pentru tine, după părerea mea.

1. Suportul familiei

Înainte să porneşti în această călătorie fascinantă spre iubirea de sine, asigură-te că toţi cei dragi sunt conştienţi de schimbarea pe care vrei să o faci şi că priveşti asta cu foarte multă seriozitate. Ca orice lucru care te rupe din confort, evident că nu e simplu iar sprijinul şi înţelegerea celor apropiaţi sunt esenţiale. Explică-le cât de important este pentru tine să primeşti tot suportul lor.

2. Nu perechea preferată de jeanşi contează


Înainte făceam greşeala asta, adică îmi imaginam cât de magic ar fi să intre pe mine acei jeanşi cu x numere mai mici. Privindu-i, mi se părea că mă aflam foarte departe de ţelul meu, aproape ceva imposibil de obţinut în viaţa asta. Dar acum am realizat că acea pereche de jeanşi contează mai puţin. Fericirea mea nu constă într-o bucată de material care s-ar aşeza perfect pe coapse, şolduri sau fund. Dacă ar fi aşa, atunci toţi oamenii care arată bine sunt automat şi fericiţi. Sunt ? 😉 Pentru că noi, cei care am fost sau încă suntem grăsunei/pufoşi, idealizăm acel moment în care vom arată perfect în faţa oglinzii iar cântarul va arăta numărul pe care l-am tooot aşteptat.

Însă nu, nu despre asta este vorba. Ar trebui să slăbim pentru că ne dorim să trăim mai mult, pentru că de multe ori ne simţim rău din pricina greutăţii, pentru că am primit corpul acesta şi ne-am cam bătut joc de el uneori, mâncând alimente fără nutrienţi şi consumând băuturi pline cu zahăr. Apă plată puţină, băuturi carbogazoase multe, gustări sărate în exces şi grăsimi cât să-ţi infunde bine arterele. Mulţi am trecut prin astfel de episoade, ştim cum este. Uiţi gustul salatei şi pizza devine alegerea zilei, săptămânii, anului.... destinului.

3. Foloseşte-te de exemple atât pozitive, cât şi negative


Ştiţi serialul acela de pe TLC, My 600 lb Life ?

Acolo am văzut cea mai mare porţie de spaghete comandată şi consumată de cineva, vreodată. Îmi dau seama că totul devine un cerc vicios. Teamă, anxietate, traume, poveşti de viaţă triste, suport zero, educaţie minimă. Mi-e imposibil să cred că nişte spaghete sau paste pot trece drept alimente super delicioase, care dau dependenţă, indiferent ce ai pune peste ele. E doar teamă. Întreaga noastră viaţă este guvernată de teamă. Iar unii aleg să mânânce, în timp ce alţii aleg să fumeze ori să consume alcool (sau mai ştiu eu ce altceva).

Exemplele pozitive pot fi luate de pe Instagram, că tot e la modă acum, momentan. Am văzut o mulţime de transformări spectaculoase, de-a dreptul uimitoare, însă tu fii atentă la povestea ta, la mintea ta, la viaţa ta, la mediul în care trăieşti. Nu lua totul mot a mot, pentru că din nou ar fi un drum greşit, ce trebuie neapărat evitat.

4. Gândeşte-te cum ar fi să-ţi transformi corpul într-o operă de artă

Nu pentru că vine vara şi pleci în vacanţă. Sau pentru că ţi-ai dori să ai picioarele lui Charlize Theron. Pur şi simplu transformă-te într-o operă de artă. Unică, aşa cum deja eşti. ☺ Să fii mulţumită atunci când te priveşti dezbrăcată în oglindă, chiar dacă pe ici pe colo a rămas un pic de celulită sau braţele nu sunt exagerat de tonifiate. Ai grijă de pielea ta, fă-o să strălucească cu ajutorul celor mai hrănitoare uleiuri naturale şi scruburi săptămânale. Oferă-i corpului vitamine şi grăşimi sănătoase. Nu uita fructele de pădure, neapărat strecurate între mese sau transformate într-o masă în sine, poate cu puţin iaurt grecesc şi miere. De asemenea, yoga, stretching, pilates, 20 minute cardio de 3ori/săptămână, înot. Sau investeşte într-o bandă de alergat. Mişcarea este benefică atât pentru trup, cât şi pentru o minte sănătoasă.


Eu prefer efortul mediu. Yoga, puţin cardio. Uneori îmi place să alerg, când simt nevoia să depăşesc nişte limite imaginare impuse. În trecut obişnuiam să fac Tae Bo zilnic, dar astăzi simt că nu mi se mai potriveşte. Aş înota oricând, m-aş plimba oriunde, în schimb. Important este să fie bine, să ne placă, să ne dorim cu adevărat să mişcăm fundul de pe canapea.

5. Hrană şi porţia corectă



Atunci când mâncarea devine duşmanul nostru, suntem puţin cam pierduţi. O vreme, cel puţin. Pâinea este prea albă, orezul la fel, sucul natural din magazin are zahăr adăugat şi mezelurile, chiar şi cele mai scumpe, sunt la fel de rele. Atunci picăm în cealaltă extremă, trăim cu piept de pui la grătar şi salată. Sau orice altă combinaţie care sună a tristeţe. Ştiu cum e. Am fost acolo. Doare când nu poţi să mănânci aproape nimic din ce obşnuiai până atunci. Treci prin faţa rafturilor cu chipsuri sau ciocolată, dar priveşti rece, tot înainte. 

Încă ceva. Dacă planul tău pentru 2019 este să pierzi câteva kilograme, atunci ai grijă şi la porţii, chiar dacă vorbim despre fructe. Încearcă 3 mese principale şi 2 gustări. Este ceea ce a funcţionat la mine.

Nu voi minţi spunând că deţin un maaare secret care mi-a luat această povară de pe umeri, şi anume, teama de mâncarea în exces. Adevărul este unul singur. Într-o zi mi-am dat seama că nu mai merge aşa, pur şi simplu. Că viaţa este infinit mai complexă decât o farfurie de mâncare iar atenţia mea trebuie să se îndrepte spre alte lucruri. Mai nobile, mai utile, care să mă împlinească profund. Cu 5, 10, 11 kg în plus. Nu contează.

Atunci a început adevărata schimbare. Când frica a încetat să mă domine, am devenit liberă.

Kilogramele încep să dispară fără stres, cu stomacul suficient de plin,( doar cu puţină seriozitate şi un plan alimentar Smart, gândit pentru mine) experienţele bune vin şi viitorul sună chiar foarte bine.

Iar regulile rămân aceleaşi
Nu mănânci seara foarte târziu şi mai ales pâine, fie ea şi neagră
Ai grijă la carbohidraţi
Elimină combinaţiile nefericite, de ex. cartofi-carne
Găşeşte ocupaţii care pot înlocui acel refugiu în mâncare
Fă mişcare. Orice îţi face plăcere
Elimină zahărul. Ia-l din fructe şi obişnuieşte-te cu ciocolata neagră. Inventează reţele dulci fără zahăr adăugat sau foloşeşte indulcitori naturali
Elimină grăsimile, orice prăjit, limitează-te la o lingură de ulei(un ulei bun, evident)
Găteşte fără sare şi pune direct în farfurie, cât este necesar (sare de mare, sare himalaya)

Mănâncă simplu, curat, colorat, dar nu în ultimul rând, gustos. Fii creativ/ă !


Totul începe în farfurie. Dacă nu ştii de unde să începi, sunt aici pentru tine. 3 luni de zile este un timp suficient pentru a face primii paşi spre marea ta schimbare ? 

Începând de luna aceasta sunt Ambasador RESET – www.slabestedestept.ro , cel mai smart program de remodelare corporală sănătoasă prin care au slăbit deja 5000 de persoane.  
În 3 luni de program, cu RESET primești nu doar un super plan nutrițional care te va ajuta să ai cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate, dar săptămânal vei primi și câte două episoade video cu informații prețioase ca să îți poți menține pe viață rezultatele obținute.  
Înscrie-te aici -» https://slabestedestept.ro  și creează-ți corpul pe care îl visezi în doar 3 luni,  folosind codul de preț redus → LG2019

Cu doar 135 ron/ lună în 3 luni de program vei avea parte de un plan nutrițional hiper-eficient și toate instrumentele necesare ca în 2019 să ajungi la cea mai frumoasă formă fizică a ta. Planul de educație nutrițională din program te va ajuta să îți menții pe viață rezultatele obținute.

Ce este RESET?


RESET (www.slabestedestept.ro) este o platformă digitală, în care ai acces la doar un click distantă, la planuri nutriționale personalizate pentru atingerea obiectivului tău de remodelare corporală. Programul RESET, Slabeste Destept! a fost dezvoltat de creatorii și specialistii în nutritie, motivatie și remodelare corporală care au dezvoltat LIMITLESS, celebrul și primul program de remodelare corporală rapid lansat în 2012, în care până acum s-au remodelat corporal cu succes peste 5.000 de români. Programul RESET este potrivit oricărei persoane determinate să își remodeleze corpul până la forma visată și să își mențină pe viață rezultate obținute, indiferent de orașul de reședință.

BANII ÎNAPOI GARANTAT

Dacă din orice motiv, după prima lună de program participanții nu sunt mulțumiți își pot primi banii înapoi, trebuind în schimb doar să răspundă unui formular de feedback online cu două întrebări.

Care sunt principalele BENEFICII ale membrilor înscriși în program

În 3 luni de program persoanele înscrise în programul RESET au parte de cele două componente principale ale programului:

1. Un nou plan alimentar personalizat, în fiecare lună a programului. Planul alimentar este personalizat pe obiectiv (ex. slăbire rapidă) și pe baza informațiilor furnizate pe baza testului de nutriție, efectuat de fiecare persoană online după înscriere.
2. Un curs de nutriție în scurte pastile video, de două ori pe săptămână - astfel încât participanții nu doar să se remodeleze corporal până la cea mai bună formă a lor, în cele 3 luni de program, dar să și aibă toate informațiile de bază astfel încât să devină proprii lor nutriționiști și să își poată menține pe viață rezultatele obținute în program. Planul de lecții video poate fi găsi pe www.slabestedestept.ro, accesând butonul ‚Lecții video’ din meniul din stânga ecranului.
3. BONUS – La absolvirea celor trei luni de program, participanții primesc un manual de rețete sănătoase și savuroase marca RESET, din care își pot compune oricând propriul plan nutrițional de menținere a greutății, dar și de reechilibrare după perioadele de exces, de exemplu după perioada Sărbătorilor sau a concediilor.

Care sunt principalele caracteristici ale planurilor nutriționale RESET

Planurile nutriționale Reset sunt create astfel încât concomitent să urmărească remodelarea corporală și scăderea procentului de grăsime corporală, să îmbunătățească markerii de sănătate (și să crească nivelul de energie fizică al persoanelor care le urmează.

În plus:
planurile alimentare sunt create pe o filozofie nutrițională low-carb, în care mecanismul de declanșare a pierderii în greutate este limitarea consumului de carbohidrați simpli (regăsiți în toate alimentele care conțin zahăr, făină sau înlocuitorii lor, orez alb, cartofi albi).
Așadar membrii comunității RESET nu simt foame pe parcursul programului, ei putând să modifice în plus cu 10-25% cantitățile de alimente prescrise dacă sunt disciplinați în ce privește aportul de carbohidrați.
rețetele sunt savuroase și variate - planurile sunt create astfel încât să se poată transforma într-un stil de viață, în care nu există monotonie în meniu. Pe parcursul celor 3 luni, membrii experimentează o varietate largă de alimente sănătoase și de moduri de preparare a lor.

sunt compuse din 3 mese principale și 2 gustări pe zi, în cazul femeilor și o gustare pe zi în cazul bărbaților. Este aplicat astfel principiul meselor mici și dese, ca să te țină departe de tentațiile dulci sau nesănătoase care pot apărea pe parcursul zilei. De cele mai multe ori tindem să cădem pradă tentațiilor pentru că n-am luat nicio masă/ gustare în ultimele ore.

sunt create după aceleași principii de nutriție care au creat transformările spectaculoase ale peste celor 5000 de membri din programul LIMITLESS. O parte dintre aceste transformări le poți vedea pe pagina de Facebook a programului dar și pe www.slabestedestept.ro

sunt destinate persoanelor cu un stil de viață foarte aglomerat și pot inclusiv să fie urmate de cei care călătoresc des - cele mai multe dintre gustările prescrise nu necesită timp de preparare, iar majoritatea meselor au un proces și un timp de preparare foarte scurt astfel încât tu nu vei petrece mult timp în bucătărie. Participanții primesc sfaturi și rețete personalizate adaptate timpurilor grăbite în care trăim.

Şi....

GIVEAWAY - am de oferit 10 vouchere cu un discount de 50% în programul RESET 

Alege unul din pachete și introdu <<codul LG2019>>  în câmpul "Cod Voucher" din formularul de comandă. https://slabestedestept.ro

Comentarii

  1. Site-ul dvs. este foarte bun. Aș dori să împărtășesc despre un blog care împarte metode de pierdere în greutate. Citiți black latte oficial blog

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu