Am testat 3 produse din gama Love Nature - Oriflame

Pentru că am devenit tot mai interesată de ingredientele naturale prezente în produsele de ingrijire pe care le folosesc, iată ca universul imi scoate in cale noi game de testat, precum Love Nature de la Oriflame. Datorită BUZZStore am primit acasă coletul cu cele 3 produse şi certificatul ECO & ORGANIC 2019, unde scrie următoarele:


"Prin utilizarea produselor Love Nature, cu formule biodegradabile, fără silicon, cu particule exfoliante de origine naturală şi cu ambalaje fabricate din plastic recliclat minimum 40%, ai făcut un prim pas pentru o lume mai sănătoasă şi mai frumoasă."


Gama Love Nature înseamnă formule fara parabeni, extracte din surse organice din ingrediente bogate in nutrienţi si antioxidanti.
Soluţii simple de îngrijire a pielii care vin direct de la natură. Numai aceasta ne poate reda echilibrul de care avem nevoie. Cele trei noi subgame sunt special concepute pentru fiecare tip de ten.

  • Aloe Vera & Apa din nuca de cocos –  hidrateaza si  improspateaza tenul normal
  • Arbore de ceai & Lime – purifica si matifiaza tenul gras;
  • Ovaz & Fructe Goji – hranesc si  calmeaza tenul uscat

Mască exfoliant 2-in-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice. Curăță în profunzime, lăsând pielea hidratata și strălucitoare. Exfoliază, închide porii și revitalizează pielea normală. 

Aloe Vera organică - frunzele sale verzi conţin 99,5% apă, fapt ce explică rezistenţa acestei plante la o climă extrem de fierbinte. Pe lâng hidratare, este cunoscută şi pentru proprietăţile antioxidante şi de calmare.

Apa de nucă de cocos organică - acţionează ca un umectant pentru a atrage şi reţine elementele hidratante. Mai mult decât atât, acest super-ingredient contribuie la rehidratarea acesteia, conferindu-i o senzaţie de prospeţime pentru mai mult timp.

* gel incolor cu particule exfoliante

Acest produs este special conceput pentru tenul normal. Dacă ai unul, consideră-te norocoasă, dacă nu, la fel. Câteva bătăi de cap în plus nu strică. L-am testat pe tenul meu mixt şi se comportă foarte bine. Închide porii şi exfoliază.


Apa micelară calmanta cu extracte din ovăz organic și fructe goji îndepărtează machiajul și impuritățile într-un singur pas, fără să usuce pielea. Acționează delicat pentru a purifica, improspata și menține hidratarea, totodată tonifiind și calmand pielea, pentru o senzație imediată de confort.

Ovăz organic - face senzaţie în domeniul îngrijirii pielii! Având proprietăţi excepţionale de hidratare, extractul de ovăz contribuie la îngrijirea pielii, lăsând-o suplă şi totodată are un efect calmant.
Fructe Goji - pline de substanţe nutritive şi antioxidanţi puternici, vitamine şi aminoacizi, aceste mici comori exotice îţi protejează şi hidratează pielea.

Remediu natural pentru pielea uscată şi sensibilă. Demachiant şi loţiune tonică într-un singur produs, menţine pielea hidratată şi este suficient de delicată pentru demachierea ochilor. În plus, aroma exotică oriental-fructată este divină. 


Mască exfoliant 2-in-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde curăță în profunzime, exfoliază și reduce aspectul porilor. Lasă pielea netedă, matifiată și luminoasă. Conține acid salicilic pentru echilibrarea pielii predispuse la acnee.

Ulei esenţial din arbore de ceai - apreciat pentru proprietăţile sale antimicrobiene, contribuie la combaterea coşurilor. Este recunoscut pentru capacitatea de a reduce deshidratarea pielii şi de a intensifica hidratarea acesteia.
Lămâi verzi mexicane - redau pielii vitalitatea datorită proprietăţilor tonifiante şi matifiante. Sunt culese manual din însoritul stat Colima, situat în Mexic pe coasta Pacificului, aşadar sunt de cea mai bună calitate.

În sfârşit am ajuns la masca 2-in-1 recomandată problemelor tipului meu de ten, cel mixt. Masca-scrub cu ulei din arbore de ceai şi lămâie verde elimină impurităţile şi excesul de sebum, matifiază şi purifică, estompează aspectul porilor. După o primă aplicare am simţit diferenţa, excesul de sebum fiind "calmat".

*consistenţă uşor-cremoasă, particule exfoliante, aromă fresh

Îţi recomand să descoperi întreaga gamă Love Nature şi să alegi exact ce ţi se potriveşte. Sunt produse inspirate de natură, care au grijă deopotrivă de piele şi de mediul înconjurător.

x

Comentarii