Jeleuri de fructe Apidava - cele 4 sortimente cu adaos de miere


Unul dintre brandurile româneşti care continuă să mă surprindă este Apidava. Varietatea de produse şi elementul cheie - ingredientele naturale- îl fac din ce în ce mai vizibil pe piaţa românească. Pentru mine este o bucurie să descopăr cum am început să punem preţ pe calitate, în ultimii ani. Este un drum pe care sunt fericită că am pornit şi sper să nu ne oprim aici. Înseamnă respect faţă de noi înşine şi speranţa unui viitor mai bun, curat, luminos.


 Până în prezent am avut plăcerea să descopăr o mare parte din portofoliul de produse Apidava. De la produse cosmetice, diferite sortimente de miere naturală, bio şi cocktail-uri minune, până la dulciuri, bomboane, caramele, turtă dulce, jeleuri. Toate, însă, conţin ingrediente apicole alese cu grijă, ce nu  pun sănătatea în pericol, ba din contra, aduc cu ele o mulţime de beneficii.

Cele patru noi sortimente de jeleuri fructate Apidava sunt senzaţia acestui început de vară. Rişti ca deschizând o punguliţă de 100g să nu te poţi opri până la ultimul jeleu parfumat. Am testat jeleurile cu miere, căpşuni, vanilie şi pe cele cu miere, mure, rodie, plus o punguliţă de bomboane balsamice cu propolis, despre care voi vorbi mai jos.

Celelalte sortimente includ jeleuri cu miere, cu portocale si scortisoară sau cu miere, lamâie si ghimbir.

Am început să punem deoparte tot ce conţine zahăr, considerându-l un inamic atât pentru siluetă, cât şi pentru sănătatea noastră generală. Sţim că strică dinţii, nu aduce calităţi nutritive, mulţi îl consideră o toxină periculoasă care stă la baza mai multor afecţiuni. Care este de fapt adevărul ?

Nu sunt mare consumatoare de dulciuri, însă există momente în viaţa noastră, a tuturor, când avem nevoie de mici răsfăţuri ce conţin zahăr. Pentru că ne liniştesc, ne dau o stare de bine, energie şi sunt delicioase, de ce să ne mai ascundem.

După multe întrebări, articole, ani, trenduri şi diete, am ajuns la concluzia că zahărul este rău atunci când facem alegeri proaste şi când nu ştim ce înseamnă o singură porţie. Altfel zahărul este inofesiv, dacă îl alegem din surse bune şi privim cu ochi buni moderaţia, care este bună în toate.


De ce sunt deosebite jeleurile Apidava ?

Foarte simplu. Deşi conţin zahăr, nu ne pierdem printr-o listă lungă de ingrediente pe care nu le cunoaştem. Este prezentă pulpa de fructe, de asemenea mierea. Gustul natural al fructelor se recunoaşte imediat. Le prefer oricând în locul celor obişnuite, de pe rafturile magazinelor, care sunt extrem de dulci şi neplăcute.

Jeleurile Apidava  înseamnă finețe și gust parfumat...


1 iunie se apropie ! Cei mici abia aşteaptă să fie surprinşi prin diferite activităţi. Jeleurile Honey Fruit Jelly vor face echipă bună cu unul dintre jocurile clasice care a bucurat multe generaţii.  Despre  "Nu te supăra, frate!" este vorba. Plăcerea competiţiei şi răsturnările spectaculoase de situaţie ne plac tuturor, în timp ce aroma de fructe şi gustul lor dulce vor împăca supărăcioşii, mai mult ca sigur.

În cazul durerilor în gât, din pricina consumului exagerat de îngheţată cu această ocazie, bomboanele balsamice cu propolis şi miere de la Apidava ne stau aproape. Nu conţin zahăr şi vin cu arome naturale de mentă şi eucalipt. 


Următoarele jeleuri pe care vreau neapărat să le testez sunt cele cu miere, lămâie şi ghimbir. Din cele încercate până acum, sortimentul cu miere, căpşuni şi vanilie mă duce cu gândul la siropul de trandafiri iar jeleurile cu miere, mure şi rodie sunt atât de parfumate, încât simţi cum te loveşte brusc o fericire, sub forma unei arome deosebite... pe care nu ştii cum să o descrii pentru a te ridica la nivelul delicioşeniei absolute. ♡

Ai încercat dulciurile Apidava ? :)

Comentarii