Rutina de îngrijire a tenului cu produse Apidava


Tenul tău arată minunat ! Ce produse foloseşti ?

Este întrebarea care mi-a fost pusă în urmă cu două zile. Orice posesoare al unui ten mixt este fericită să audă un astfel de compliment, pentru că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lui. Zile surpriză cu ten matifiat, zile cu exces de sebum, zile cu ten uscat, pori dilataţi, puncte negre sau un coş apărut de nicăieri, fix pe nas.

În ultimele 3 luni de zile am folosit produse cosmetice Apidava, realizate din ingrediente naturale care mi-au reechilibrat tenul. Uleiurile naturale şi produsele apicole pot face minuni dacă sunt incluse în rutina zilnică de îngrijire. Cine nu îşi doreşte un ten luminos şi vitaminizat ? Îmi amintesc că prima mască cu miere am aplicat-o la vârsta de 13 ani. Pe atunci nu-i cunoşteam beneficiile, însă voiam să înlătur cumva acneea din perioada pubertăţii. 

Astăzi îi cunosc calităţile nutrivite, vindecătoare şi hidratante. Conţinutul bogat de vitamine, acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu şi sodiu. Mierea este recunoscută ca fiind un bun calmant, cicatrizant, tonifiant şi antioxidant

Folosită în tratamentele cosmetice, ajută tenul să devină mai ferm, elastic, mai luminos, în timp ce ridurile sunt atenuate.

"Gama de produse Apidava a fost creată pe baza experienţei noastre de peste 20 de ani în selecţia produselor apicole 100% naturale. Apidava a început ca o mică afacere de familie, dintr-o pasiune pentru apicultură şi timp de 20 de ani ne-am ocupat cu producţia şi comercializarea produselor apicole de cea mai bună calitate.."

Rutina de îngrijire a tenului

O piele luminoasă nu se obţine fără pic de efort. Chiar şi cele mai norocoase dintre noi, adică cele cu ten normal, fără imperfecţiuni şi bătăi de cap trebuie să acorde atenţie îngrijirii. Niciun tip de ten nu radiază de la sine, fără rutină şi produse care îi fac bine. Cine nu îşi doreşte o picătură de perfecţiune pe chip ?

Obiceiurile zilnice îşi spun cuvântul. Ce vedem în oglindă este rezultatul direct al unei îngrijiri optime sau din contră. Atunci când aceasta lipseşte, este cazul să privim cu seriozitate problema. Opţiunile sunt nenumărate, la fel şi review-urile din spaţiul online. Alege ce ţi se potriveşte, alege ce îţi face bine. Informează-te!



Cei 3 paşi principali care formează rutina zilnică de îngrijire a tenului sunt:

- Curăţare (îndepărtăm impurităţile)
- Tonifiere (tonifiem, echilibrăm tenul)
- Hidratare (hidratăm şi hrănim)

Rutina de îngrijire are rolul de a oferi pielii posibilitatea de a funcţiona la capacitate maximă, totodată tratând imperfecţiunile din anumite zone. Cineva spunea că ne oferă prilejul de a observa schimbări în interiorul nostru. Totuşi, nu este vorba despre a atinge perfecţiunea, ci doar despre a implementa un ritual care ne poate echilibra pielea şi de ce nu, să ne motiveze oferindu-ne un scop zilnic.

Cele trei produse cosmetice Apidava pe care le folosesc în fiecare zi sunt:

- Lapte demachiant
- Loţiune tonică purifiantă
- Cremă pentru ten sensibil


Lapte demachiant cu Unt de Shea, Uleiuri vegetale, Propolis, Miere şi Ceară de albine

Efecte: curăţă şi protejează epiderma, revitalizează, împrospătează, hidratează şi stimulează circulaţia.
Untul de Shea este bogat în vitamine şi minerale. Elementele sale hidratante sunt aceleaşi cu cele produse de glandele sebacee din piele.
Uleiul de JOJOBA are proprietăţi antioxidante şi conţine acid miristic, care are acţiune anti-inflamatoare şi se absoarbe rapid în piele.
Vitamina E ajută la prevenirea îmbătrânirii premature, prin absorbţia şi neutralizarea radicalilor liberi. 

La început m-am temut să-l folosesc deoarece este cunoscut faptul că tenul gras/mixt nu se curăţă cu un lapte demachiant, ci doar cu un gel fără uleiuri în compoziţie. Totuşi, laptele demachiant de la Apidava conţine ulei de jojoba, benefic pentru a echilibra producţia de sebum. Şi miere, care matifiază.

NU conţine: alcool, parabeni, coloranţi şi phenoxiethanol

Se aplică cu ajutorul unei dischete demachiante pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, masând uşor, după care se îndepărtează. Pasul 2 este loţiunea tonică purifiantă Apidava.


Loţiune tonică purifiantă cu Miere, Propolis, Extract din flori de Salcâm

Efecte: antibacterian, tonic şi hidratant, calmează derma iritată, înlătură excesul de grăsime

Benefică oricărui tip de ten, inclusiv celui cu probleme. Activează circulaţia sanguină şi reface pH-ul natural al pielii. Purifică şi lasă tenul fresh şi revigorat.

Mierea: bogată în proteine vegetale, minerale, vitamine, potenţată de efectul extractului din flori de salcâm bogat în aminoacizi, polizaharide şi vitamine, este un principiu activ valoros care revitalizează, hrăneşte,protejează şi hidratează.
Propolisul: antibiotic natural,curăţă în profunzime porii şi ajută la controlarea excesului de sebum. În plus, are un conţinut ridicat de vitaminele B, E, C, H, P, precum şi provitamina A.
Uleiul de Mentă: tonifică şi răcoreşte. Este un antiinflamator, astringent, recomandat tenurilor grase, congestionate sau pe pielea afectată de prurit, eczeme.

Loţiunea tonică este preferata mea. Ea este "vinovată" pentru efectul matifiant şi porii diminuaţi.  Îndepărtează împurităţile şi urmele de machiaj. Beneficiile extraordinare îi fac uitat mirosul predominant al propolisului. Ingredientele sunt puţine, naturale şi eficiente. Senzaţia de ten revigorat fiind încă un plus. Raportul calitate-preţ este excelent.

NU conţine: alcool, parfum, parabeni, coloranţi şi phenoxiethanol

Se aplică cu o dischetă demachiantă bine îmbibată pe pielea curată. A se evita zona delicată din zona ochilor. Nu necesită clătire. Pasul numărul 3 este crema pentru ten sensibil Apidava.


Crema pentru ten sensibil cu Unt de CACAO, UNT de SHEA, Ulei de Morcovi, Ulei de Gălbenele, MIERE

Crema care satisface cele mai dificile tipuri de ten, nu cauzează iritaţii, nu conţine ulei Mineral. Este o formulă uşoară cu adaos special de unt de cacao, gălbenele şi morcov.

Untul de cacao: bogat în vitamina E, polifenoli, acid ferulic, are proprietăţi antioxidante, stimulează producţia de colagen, luptă împotriva îmbătrânirii pielii şi păstrează elasticitatea şi fermitatea ţesutului cutanat.
Ulei esenţial de morcovi: proprietăţi anti-rid, regeneratoare. Protejează pielea împotriva razelor UV.
Ulei de gălbenele: efect cicatrizant, antiinflamator, calmant, antibacterian, antifungic.

Nu conţine parfum şi nici parabeni. Recipientul din sticlă (30ml) adăposteşte o cremă uşoară dar cu un miros înţepător, care nu încarcă, ci doar hrăneşte şi îngrijeşte tenul prin ingredientele sale naturale, special alese. De când am început să o folosesc, tenul meu radiază şi se simte excelent. 

Ca o recomandare pe final...

Oferă-i tenului timp !

Rezultatele încep să se vadă după folosirea constantă a produselor, nu există remediu instant, fără rutină. De obicei schimbările încep să apară după aproximativ 6 săptămâni, atunci când tenul începe să înţeleagă mesajul pe care i-l transmiţi.

Ai testat produsele cosmetice Apidava ?


Comentarii