Castana.ro - Centralizatorul celor mai bune reduceri și oferte de pe piață

Cumpărăturile online reprezintă mica noastră plăcere vinovată. Spun asta pentru că rareori ne limităm la produsele de care avem cu adevărat nevoie la momentul respectiv. La finalul sesiunii de shopping, în coșurile noastre de cumpărături se află încă patru, chiar cinci lucruri la care inițial nu ne gândiserăm, dar pe care le-am descoperit pe parcurs și am considerat că ne sunt necesare.

Cel mai probabil, ofertele pentru acele produse au fost bune și a meritat investiția. Pentru că toți suntem în căutarea prețului perfect pentru buzunarul nostru

În modul acesta am completat un raft întreg de bibliotecă, în urmă cu 1 an de zile, comandând cărțile pe care doream să le citesc, atunci când le-am găsit la preț redus și transport gratuit.

Iar prima tabletă pe care am avut-o, cumpărată în vara lui 2015, am achiziționat-o cu o reducere de 170 de lei, în singurul magazin online care o vindea la un preț atât de accesibil.

Castana.ro - Centralizatorul celor mai bune oferte și reduceri de pe piața românească 

Dacă până recent, pentru a descoperi cele mai bune preturi eram nevoită să accesez permanent fiecare site în parte, să răscolesc internetul, acum de ajutor îmi este Castana.ro, care funcționează precum un centralizator al tuturor ofertelor de pe piață și astfel ne face viața mai simplă. Aici găsești de la cărți, jucării, îmbrăcăminte, la electronice, piese de mobilier, servicii. Practic, ești direcționat spre magazinul online unde se află cea mai bună reducere.

Dacă ai așteptat cu nerăbdare luna noiembrie pentru a te bucura de prețuri mici, acum ai Black Friday întreg anul. Nu ne rămâne decât să pregătim lista de dorințe pentru Crăciun și să ne bazăm pe cele mai fierbinți castane. 

Castane fierbinți ?!  🤔

Nu înțelegi ce vreau să spun ? 🌰

Te invit să citești în continuare 🠋

De ce am încredere în Castana.ro ?

  1. Fiecare ofertă este găsită și anunțată de către oameni, membrii comunității vânătorilor de oferte. În treaba aceasta magazinele nu au nicio implicare, suntem doar noi între noi
  2. Voturi din partea comunității. Numărul de voturi din partea comunității te ajută să-ți dai seama cat de avantajoasă este o ofertă.
  3. Sistem bazat pe grade. Utilizatorii decid care sunt castanele "fierbinți" sau "reci". Voturile pozitive se vor evidenția prin temperatura crescută, în timp ce voturile negative se răcesc de tot  și dispar automat din listă.

Pentru că împreună suntem mai puternici 

  • Oricine poate anunța o ofertă descoperită într-un magazin online sau chiar într-un magazin fizic
  • Toți ceilalți membri o vor vota drept "castană rece" sau "castană fierbinte"
  • Fiecare ofertă poate deveni subiect de discuție, pentru ca cei interesați să fie lămuriți dacă este sau nu o ofertă cu adevărat avantajoasă

Iar ca efortul să fie minim, cu o simplă abonare la newsletter-ul săptămânal Best of 50's, primești pe mail cele mai noi oferte din toate categoriile. 📧

Ai un buget limitat dar ai vrea să faci cuiva o mică bucurie ? Oferta sub 50 de lei îți stă la dispoziție cu felurite chilipiruri. Uite, spre exemplu, ce spui de 2 bilete la preț de 1, la cinema ?
Îți place să vânezi oferte peste 50% dar nu cauți neapărat ceva anume ? Poate ai vrea să adaugi la garderoba de iarnă o jachetă parka de culoare verde oliv, căptușită cu material teddy și să economisești 702 RON ? 
Vin sărbătorile de iarnă, se apropie luna decembrie, te gândești cumva la "castane fierbinți" ? Ofertele validate de către membri ne arată cele mai apreciate castane, cele care au minim 50𝇈. Telefonul Huawei P40 Lite este una dintre cele mai apreciate oferte în prezent. Vrei să faci poze impecabile și să culegi amintiri memorabile ? Atunci cele 4 camere de pe spate oferă calitatea dintr-un studio profesional.

Ce beneficii îți aduce statutul de membru în comunitate?

  • Ai ocazia să discuți cu ceilalți membri despre ofertele active
  • Implicarea în comunitate și postarea de noi oferte te va ajuta să crești în rang
  • Poți sete categoriile care te interesează mai mult și vei fi notificat ori de cate ori apar noi oferte
  • Oricare produs poate fi adăugat la Favorite și accesat oricând dorești

Campanie! În perioada 10 noiembrie -10 decembrie, primii 50 de utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate(minim 10 voturi pozitive) vor primi automat un voucher de 50 RON pentru cumpărături efectuate pe platforma eMAG.

Baftă tuturor !

Comentarii