Ceasuri bărbătești TIO - Un cadou frumos la început de primăvară

Articolul de astăzi vreau să îl dedic bărbaților din viața noastră. Iubitorilor de ceasuri, în mod deosebit. Cei care aleg în fiecare zi să își completeze ținuta (sport, casual sau elegantă) asortând la ea un ceas, acest accesoriu atemporal care dezvăluie personalități și construiește stiluri.

Cum au devenit ceasurile un accesoriu ?

Făcând o scurtă incursiune în timp, undeva cu 500 de ani în urmă, germanul Peter Henlein este recunoscut ca fiind inventatorul ceasului portabil, de buzunar, numit "Oul de Nürnberg". Mecanismul de funcționare al acestuia era cel al arcurilor încordate.

Erau ceasuri de mici dimensiuni, fabricate din bronz turnat, aurite la exterior, frumos ornamentate, purtate ca pandantive sau atașate de îmbrăcăminte. Farmecul lor era unul aparte.

Începând cu secolul al XVII-lea, ceasurile de buzunar au devenit un accesoriu la modă, de nelipsit în rândul bărbaților europeni ai acelor vremuri, care le purtau la buzunarul de la vestă sau pantaloni. Exprimau eleganță, stil, siguranță de sine, complexitate. Ingrediente care construiau povestea unui gentleman.

Ceasuri de înaltă calitate pentru bărbații de lângă noi - Tio.ro

În prezent, ceasul de mana nu mai reprezintă o necesitate pentru a afla ora exactă și, implict, pentru a gestiona eficient timpul. Tehnologia a evoluat atât de mult încât purtarea lui a devenit o simplă opțiune. Totuși, ceasul spune o poveste. Vorbește despre omul care îl poartă. A rămas peste veacuri un must-have al bărbaților cu stil, rămânând un accesoriu care pune în evidență o ținută atunci când este asortat corect.

Noi, femeile, în marea noastră majoritate, suntem atente la detalii. Avem o "precizie de ceasornicar"🔎 atunci când vine vorba să analizăm un potențial partener de viață. Ne plac bărbații îngrijiți, fără dubiu. Spre exemplu, eu sunt foarte atentă la mâini. Îmi place să văd niște mâini îngrijite. Dacă la încheietură se află și un ceas frumos, deja mi-a atras atenția din ce în ce mai mult.

Ca o întâmplare, partenerul meu iubește ceasurile. Are o întreagă colecție de care este tare mândru. Atunci când se adună prea multe, mai face cadou din ele, prietenilor. În fiecare an are grijă să ajungă unul nou-nouț în casetele lui speciale.

Ceasuri bărbătești pentru fiecare buzunar 

În ultimele zile am răscolit internetul în căutarea unui ceas nou pe care să-l adauge la colecție. Vreau să-i fac un cadou special cu ocazia schimbării în carieră pe care a decis să o facă, la începutul acestui an. Sunt foarte mandră de el. Astfel că, tot căutând, am descoperit magazinul Tio.ro și marca de ceasuri pentru toate gusturile și buzunarele. 💰

Ce mi-a plăcut cel mai mult 
Haideți să vedem ⬇️
Ceas de mana barbatesc Tio✔️ Este un ceas elegant, potrivit pentru ocaziile speciale din viața noastră. Îmi place foarte mult design-ul său, care mi-a atras atenția instant. De asemenea, culorile și modelul per ansamblu. Este un model care exprimă masculinitate și seriozitate. Funcționează pe baza unui mecanism Quartz, este rezistent la apă 3 ATM, are afișaj analog iar brățara reglabilă este confecționată din oțel inoxidabil.
Ceas barbati Militar Tio Sport Army ✔️ În momentul de față poate fi comandat cu o reducere de preț de pana la -18%. 👍 Este un ceas care se asortează perfect ținutelor sport și oamenilor activi, care iubesc să nu stea locului o clipă. Poate fi accesoriul-cheie ce completează cu succes orice ținută pentru mers la sală. Specificații: rezistent la șocuri, rezistent la apă 5 ATM, dublu afișaj - Analog&Digital. Alarmă, cronometru, afișare dată. Afișare oră/minute/secunde, lumină de fundal. 
Ceas barbatesc Tio Mecanic - Automatic Elegant Luxury, model 2023✔️Este un ceas deosebit prin aspectul său, care te farmecă de la prima vedere. Prețul ceasurilor mecanice este întotdeauna puțin mai ridicat în comparație cu cele care au un mecanism Quartz, însă este o investiție pe termen lung, care merită fiecare bănuț. Dacă voi decide să comand acest ceas, el vine într-o cutie originală personalizată Tio și cu un certificat de garanție. Înainte de livrare, fiecare ceas este verificat. ⌚
Specificații: curea din piele, rezistent la apă 3 ATM (poate fi folosit în timpul treburilor casnice, spălat pe mâini, ploaie, spălat pe față etc), ceas mecanic automatic, nu necesită baterie. 

  • Transport GRATUIT pentru fiecare comandă din magazinul online tio.ro
  • 14 zile la dispoziție în caz de Retur
  • Promoții mari întreg anul, de pana la -70%
  • Garanție 24 de luni

 
Într-o postare viitoare vom vorbi despre ceasurile de damă și despre achizițiile mele.
Pană atunci, continui să caut. Sunt o mulțime de modele pe site și toate foarte frumoase. Uneori, e atât de dificil să iei o decizie. 😊

Te invit să-mi spui în comentarii care ți-a plăcut cel mai mult :) 

Comentarii

Trimiteți un comentariu