Servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ? Compania DDD este cea mai bună alegere

În urmă cu 2 ani familia mea a moștenit o casă la țară, la doar câțiva kilometri de Timișoara. Dorința noastră a fost să o transformăm într-o casă de vacanță, pentru a petrece timpul liber înconjurați de simplitate, natură, vegetație și liniște, fiind ceea ce ne-a lipsit mereu. Asta am și făcut. 🏡  
Este vorba despre o casă mare, veche, din cărămidă, cu fundație din beton. Patru camere, baie, o mulțime de anexe. Un loc în care dimineața nu te trezești cu alarma de la telefon, ci cu muzica păsărelelor care îți cantă la fereastră. 🙂

Cu toate acestea...

Zâmbești cât zâmbești până când iți revii din admirat frumusețea naturii și dai piept cu realitatea. Realitate care uneori nu e pe placul celor care trăiesc la orașe, în apartamente de bloc curate și modernizate.

Problema "lighioanelor" 🕷️

În primele săptămâni, atunci când am început curățenia generală, mă trezeam frecvent cu gândaci care mișunau peste tot, chiar și pe brațul meu. Nu îi băgam în seamă, crezând că sunt muște. Atunci când realizam că nu sunt muște, mă panicam îngrozitor și voiam să renunț la curățenie și la gândul să mai pun vreodată piciorul în această casă.
Trebuie menționat faptul că este o casă în care nu s-a mai locuit de ani buni. Nimeni nu a îmbunătățit proprietatea, rămânând oarecum în paragină.
Într-un final am realizat că problema ne depășește și aveam nevoie de ajutor specializat. Un prieten de familie ne-a recomandat Compania DDD, el apelând anual la serviciile lor pentru firma sa din Timișoara. 
- informații utile💡🔽

Cine este DDD ?

Înființată în anul 2011 și autorizată de Ministerul Sănătății, Compania DDD furnizează servicii de dezinfecție, dezinsectie și deratizare la cele mai înalte standarde europene și naționale, folosind o tehnologie ecologică de ultimă generație. Firma deține logistica proprie în mai multe orașe din tară: București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța.

Misiunea lor este să protejeze cetățenii prin furnizarea de servicii d.d.d. eficiente, corecte și de calitate. Profesionalismul și implicarea pot crea un renume iar încrederea cetățenilor este cea mai importantă atunci când alegi să oferi un serviciu.
Combaterea dăunătorilor și Certificarea CEPA

CEPA - (Confederația Asociațiilor Europene pentru Managementul Dăunătorilor) a dezvoltat o certificare pentru standardul CEN EN 16636, garantând consumatorilor servicii ce nu rezolvă doar probleme legate de dăunători, ci au o viziune de ansamblu asupra sănătății publice și a mediului🌱, deci care au puterea de a îmbunătății standardul de viață. 
Compania DDD este prima din România care a obținut o certificare CEPA pentru serviciile excelente prestate, aflându-se în topul firmelor de la noi.
Echipa este formată din oameni bine instruiți, pregătiți în acest domeniu, autorizați și certificați pentru prestarea serviciilor d.d.d., care înțeleg cum se aplică substanțele utilizate, fără a pune în pericol sănătatea cetățenilor.
Cine poate solicita o ofertă din partea firmei ❓
- persoanele fizice✔️
- persoanele juridice✔️
- instituțiile de stat ✔️
- asociațiile de proprietari✔️
Părerea mea după colaborarea cu o firmă d.d.d. 
Ar trebui să devenim conștienți de faptul că orice tip de dăunător reprezintă un pericol real care trebuie combătut. O echipă specializată d.d.d. ne ajută să ne desfășurăm munca și viața personală într-un mediu sigur, atât pentru noi, familia noastră, cat și pentru toți ceilalți din jur.

Serviciile sunt rapide, în cel mult 48 de ore, conform garanției contractuale. ✔️

Nu numai că am scăpat de gândacii prezenți peste tot prin casă, în lemn, în tocurile ușilor, dar au plecat și nelipsiții păianjeni de pe tavan, în baie și bucătărie, în locurile cu umiditate crescută. De fiecare dată când îndepărtam pânzele și credeam că am scăpat de ei, la scurt timp reveneau în aceleași locuri, asta pentru că ouăle rămâneau prinse de pereți și devenise o luptă nesfârșită.

Prezentarea celor 3 tipuri de servicii 


Dezinsecția 

Acțiunea de eliminare a anumitor antropode dăunătoare pentru sănătatea omului, a animalelor și culturilor agricole. Alături de curățenie și dezinfecție, combate și previne boli transmise de insecte și acarieni, către om. 
Speciile cele mai întâlnite împotriva cărora se ia o astfel de măsură: ploșnițe, purici, păduchi, acarieni, musculițe negre, molii, țânțari, viespi, furnici, gândacul rosu de bucătărie, gândacul negru de bucătărie, gândacul american.

Dezinsecția se realizează atât profilactic(de prevenire), la un interval de cel puțin 3 luni, cat și curativ(de eliminare), în cazurile grave se realizează repetat cu o frecventă de 10-15 zile și trebuie urmată de dezinsecții profilactice.

Dacă ai avea un restaurant, sunt sigură că nu ai dori să te confrunți cu asemenea probleme... care să afecteze atât imaginea afacerii, cat și sănătatea clienților tăi. 🤔 (exemplu mai jos ⬇️)
Dezinsecția se realizează atât prin metode chimice, cat și prin metode ecologice, astfel nu dăunează sub nici o formă mediului. Toate produsele utilizate de Compania DDD sunt avizate de Ministerul Sănătății.
Dezinfecție

Dezinfecția este o formă de decontaminare, constând în operațiuni de prevenire și combatere a bolilor infecțioase și parazitare la om și animale, urmărindu-se distrugerea în mediul fizic înconjurător a formelor vegetative ale microorganismelor. Obiectivul este de a preveni infecțiile și bolile transmisibile.

Tratamentul de dezinfectie se recomandă în unități sanitare, unități de învățământ, restaurante, cantine, magazine, mijloace de transport în comun etc.

Toate produsele utilizate de Compania DDD sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de acțiune asupra principalilor agenți patogeni și au acțiune bactericidă, virucidă,  fungicidă, sporicidă.

Dezinfecția se realizează o dată pe lună în unitățile de alimentație publică și o dată la 3 luni în celelalte segmente de activitate.


Deratizarea

Am uitat să menționez familia de șoareci pe care am descoperit-o în bucătărie, ce își construise un cuib în aragazul nefuncțional, unde făcuseră atât de multă mizerie. Prezența rozătoarelor nu creează numai disconfortul de a-i vedea, dar aceștia sunt cei mai mari purtători de boli și microbi.
Acțiunea de deratizare elimină prezența animalelor rozătoare dăunătoare (șobolani, șoareci) prin mijloace chimice și ecologice.

Pentru depozitele cu produse alimentare deratizarea se realizează o dată la 3 luni. În celelalte segmente de activitate o dată la 6 luni.


Pentru alte detalii verifică website-ul companiei.

Pe curând,  ❤️

Comentarii

  1. O echipă serioasă. Prietenul meu a colaborat cu ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana Nicorici2 aprilie 2022 la 20:18

    Atunci când m-am mutat în Lugoj a trebuit sa apelez la serviciile unei firme d.d.d. Îți mai amintești ? Era plin de gândaci în casă. Îngrozitorrrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa.. Îmi era teamă să intru in casă :))) Bine că ai renovat frumos

      Ștergere
  3. Mi-ar placea si mie o casa de vacanta la sat. Mai aproape de natura. Merci pentru articol. Informativ

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu