Magazinul online Ceasuri-shop.ro - Ceasuri de mână originale pentru întreaga familie

"Cum stai cu timpul ?", m-a întrebat cineva zilele trecute.

Timpul meu înseamnă multe responsabilități. Fiecare oră a zilei este inclusă într-un plan bine stabilit, astfel încât să-mi permită să păstrez lucrurile sub control și să evit crearea unui haos. Pe lângă facultate și job, pasiuni, hobbie-uri și familie, nu-mi mai rămâne timp de nimic altceva iar organizarea este cuvântul cheie în toată această ecuație.

Fiecare zi se planifică începând cu o seară înainte, în funcție de programul zilei respective. Încerc mereu să nu fiu în întârziere, de aceea plec de acasă puțin mai devreme decât ar fi necesar.

Pentru a fi mereu punctuală verific permanent ceasul de la mână. 

Îmi place să port ceasuri de mână. Atât elegante, cât și sport. Mă ajută să fiu mai organizată, îmi completează ținuta și sunt cel mai rapid mod prin care poți verifica ora exactă. Nu întotdeauna ne este confortabil să scoatem telefonul pe stradă, în aglomerație și în mijloacele de transport în comun.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim este să-l pierdem sau să ne fie furat. Să nu uităm de faptul că în ultimii ani am început să folosim smartphone-ul atunci când efectuăm plăți online. Asta înseamnă că datele bancare se află salvate în telefonul nostru. 

Desigur, ceasul reprezintă și un important accesoriu, iubit de multe/mulți dintre noi. 

Dincolo de funcționalitate, ceasurile sunt adevărate accesorii care trebuie să fie asortate la ținută, la trăsăturile personalității și să reflecte stilul de viață al persoanei care îl poartă. Un ceas de mână reprezintă o continuare a stilului sau exprimarea atitudinii în raport cu viață.


Istoria ceasurilor de mână

Primele ceasuri de mână au fost proiectate doar pentru femei, reprezentând mai degrabă un accesoriu de modă, o brățară. Bărbații purtau doar ceasuri de buzunar. Însă, după izbucnirea Primului Război Mondial, soldații au început să folosească ceasurile de mână pentru a ști în mod constant ora exactă. În timpul luptei și pentru a începe atacurile exact la timp, era mai ușor să arunci o privire rapidă la încheietura mâinii decât să scoți un ceas de buzunar.

După terminarea războiului, purtarea unui ceas de mână a intrat în uzul civil. Inițial fiind ridiculizate, ceasurile de mână pentru bărbați au devenit rapid extrem de populare, iar caracterul lor practic a făcut ca ceasurile de buzunar să fie depășite. 

De unde îmi achiziționez ceasurile ? 

Ceasuri-shop.ro este un magazin online de unde îmi achiziționez cel mai des ceasuri de mână. Aici am găsit o gamă variată de modele, pentru toate gusturile și buzunarele, inclusiv de la branduri de lux.

🟢 Ceasuri bărbătești ✔️

🟢 Ceasuri damă ✔️

🟢 Ceasuri pentru copii ✔️

🟢 Smartwatch-uri și brățări fitness ✔️

Produsele disponibile în acest magazin online au un raport calitate/preț avantajos. Pentru fiecare comandă realizată, livrarea se face în termen de  24 – 48 de ore sau cel mult în 72 de ore în cazuri excepționale. Mai mult decât atât, clienții beneficiază și de drept de retur, în cazul în produsul primit nu corespunde așteptărilor. Returul trebuie făcut în maxim 14 zile de la data în care am făcut comanda. Evident, produsul trebuie să se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, fără urme de uzura, zgârieturi sau alte defecte, fiind însoțit de cutie, factură și alte accesorii dacă este cazul.

De ce recomand magazinul online Ceasuri-shop.ro ?

🠞 prețuri accesibile pentru fiecare buzunar ✔️
🠞 livrare rapidă ✔️
🠞 gamă variată de modele adaptate tendințelor actuale ✔️
🠞 promoții de până la -70% ✔️
🠞 transport gratuit la orice comandă ✔️

Ceasuri de înaltă calitate pentru bărbații de lângă noi


Ceasul spune o poveste, vorbește despre omul care îl poartă. A rămas peste veacuri un must-have al bărbaților cu stil, rămânând un accesoriu care pune în evidență o ținută atunci când este asortat corect. 

In viața de zi cu zi, purtarea unui ceas poate spune despre tine că ești un bărbat punctual, cu un puternic simt al preciziei si rigurozității timpului. Fiecare bărbat care poartă un ceas la mână va lăsa o impresie bună oamenilor pe care îi întâlnește. Altfel spus, ceasul este elementul care te va ajuta să transmiți un mesaj pozitiv celor din jur, prin simpla lui purtare. 


www.ceasuri-shop.ro

Skmei Ceas de mana barbatesc Dual Time Quartz Digital Otel inoxidabil

Ceas barbatesc Skmei, casual/ business, rezistenta la apa 3 ATM, alarma, dublu afisaj, cronometru, lumina de fundal, afisare 12/24 h, otel inoxidabil, cantareste 152 g, masoara 24 cm, negru.


www.ceasuri-shop.ro

Ceas de mana bărbătesc, NaviForce, Fashion, Dual-time, Mecanism Quartz, curea din piele naturala, otel inoxidabil 

Ceas bărbătesc cu afișaj analog si afișaj digital, diametrul carcasei de 46 mm si grosimea carcasei de 16 mm. Cureaua din piele de culoare maro are lățimea de 24 mm, in totalitate ceasul măsoară 245 mm și cântărește 96 g. Cronometru - Afișare data - Afișare ziua săptămânii - Afișare 24 h. 

Ceasuri pentru femei care știu ce vor

Ce-și dorește o femeie de la un ceas? Fie că preferă eleganța unui ceas clasic sau mai degrabă alege să poarte ultimele tendințe ale momentului, cel mai important secret pentru o accesorizare cu stil este încrederea în sine. Ceasurile de damă sunt concepute astfel încât sa confere un strop de feminitate și rafinament întregii ținute. Un ceas poate înlocui cu succes bijuteriile.

Ceas fashion, Dama, Quartz, Top Band, Casual, Quartz 

Ceasuri-shop.ro mi-a scos în cale un minunat ceas de damă, care îmi amintește de primul ceas primit în dar de la părinții mei, în copilărie. Elegant, negru, fashion, cu indici luminoși, afișaj 24 h, afișează ora, minutele si secundele, display analog, mecanism Quartz, măsoară 22 cm lungime si cântărește 64 g.

www.ceasuri-shop.ro


Ceas dama Hannah Martin Elegant Quartz Miyota Analog Otel inoxidabil

Un ceas deosebit, în două tonuri, care poate fi asortat unei ținute atât casual, cât și elegante. Funcționează pe baza unui mecanism Quartz Miyota 2035 Japonez. Ultrasubțire. Culoare carcasa: Argintiu, auriu. Forma carcasa: Rotundă. Culoare brățară: Argintiu, auriu. Tip afișaj: Analog. Afișarea ora/minute/secunde. Rezistenta la apa: 3 ATM.

Ceasuri digitale pentru prichindei 


Ceas copii Skmei, sport, digital, lumina de fundal, cronometru, alarma, afisaj 12/24 h, afisare data, rezistent la socuri, rezistent la apa, 5 ATM, PU+ABS, cantareste 34 g si masoara 23.5 cm lungime. Livrare rapida✔

Skmei Ceas pentru copii Digital Sport Alarma Lumina de fundal Cronometru 5 ATM Functii : Afisaj 12 h /24h, data, saptamana , Alarma, cronometru, lumina de fundal, Diametru cadran (mm): 38mm,Dimensiuni carcasa(mm): 38x42 mm, Grosime carcasa (mm) : 14 mm, Material carcasa : ABS, Latime curea / bratara (mm): 16 mm, Lungime curea/ bratara (mm) : 230 mm, Greutate: 30g

Brățară fitness


O brățară fitness ne poate ajuta să realizăm acea schimbare în bine pe care ne-o dorim de multă vreme. Brățările de fitness cu funcții de bază sunt disponibile la prețuri accesibile și reprezintă o alternativă foarte bună dacă nu vrei să te încadrezi într-un anumit buget. De asemenea, un aspect deloc de neglijat este autonomia bateriei, care poate să ajungă, în unele cazuri și la 10-14 zile cu o singură încărcare.

Bozlun Skmei Bratara medicala inteligenta Monitorizarea oxigenului din sange
Brățara inteligentă Skmei/ Bozlun, monitorizează ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, presiune sanguină și calitatea somnului. Funcții: alarmă, cronometru, fotografiere de la distanță, notificări smart, alerta apel, sistem de operare compatibil Android 4.4 si iOS 8.0, Bluetooth, cântărește 30 g, culoare: negru.

www.ceasuri-shop.ro

Câteva recomandări de care e bine să ținem cont atunci când alegem și purtăm un ceas:

1. Nu purta un ceas prea mare pentru mâna ta. Indiferent că alegi să porți ceasul pe mâna stângă sau dreaptă, un ceas foarte mare pe o încheietură subțire nu va arăta foarte bine. Chiar dacă ești o persoană mai nonconformistă, evită să porți ceasuri cu cadran foarte mare sau care au o curea extrem de largă. Nu doar că dezavantajează din punct de vedere vizual, dar există riscul să-ți cadă de pe mână sau să-l lovești accidental. 

2. Nu strânge cureaua exagerat de tare. Poartă ceasul fixat puțin deasupra încheieturii mâinii, dar destul de lejer încât să nu transpiri și nici să nu-ți stranguleze circulația sângelui. Ceasul trebuie fixat astfel încât să aibă o oarecare lejeritate, dar în niciun caz să se miște atunci când miști mâna. 

3. Ceasul va sta dedesubtul manșetei. Dacă obișnuiești să porți des cămașă, ține cont că întotdeauna ceasul va sta sub manșetă și va fi vizibil în totalitate doar în momentul în care îndoi brațul. Un ceas de mână purtat deasupra manșetei denotă lipsa de bun-gust.

 4. Alege ceasul în funcție de stilul vestimentar. Modelul de ceas trebuie asortat cu ținuta pe care o porți sau cu stilul tău vestimentar general. Pentru a evita asocierile mai puțin fericite, cel mai bine ar fi să alegi ceasuri de mână clasice, care pot fi purtate atât în combinații vestimentare casual, smart casual, office și chiar elegante. 

Comentarii